Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr
BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
1. Korak
U loncu najprije smekšajte margarinu. Sve ostale sastojke istresite u drugu, veću posudu i dobro promiješajte te zatim s ojećajem umiješajte još i smekšanu margarinu.
2. Korak
Masu istresite na pladanj, obložen papirom pa pečenje, i pecite otprilike 15 minuta u pećnici, zagrijanoj na 200 stupnjeva.
3. Korak
U međuvremenu pripremite preljev. Ocijedite limun i u sok dodajte šećer. Preljev polijte preko pečenog peciva, pričekajte 5 minuta te ga zatim razrežite na 4 cm široke trake
4. Korak
Čašom ili kalupom za krofne izrežite oblike mjeseca. Za kraj rastopite još mliječnu čokoladu iznad vodene kopelji i polijte ju preko keksa u obliku mjeseca.
5. Korak
Stavite u hladnjak da se čokolada stvrdne i zatim servirajte. Dobar tek!
U loncu najprije smekšajte margarinu. Sve ostale sastojke istresite u drugu, veću posudu i dobro promiješajte te zatim s ojećajem umiješajte još i smekšanu margarinu.
2. Korak
Masu istresite na pladanj, obložen papirom pa pečenje, i pecite otprilike 15 minuta u pećnici, zagrijanoj na 200 stupnjeva.
3. Korak
U međuvremenu pripremite preljev. Ocijedite limun i u sok dodajte šećer. Preljev polijte preko pečenog peciva, pričekajte 5 minuta te ga zatim razrežite na 4 cm široke trake
4. Korak
Čašom ili kalupom za krofne izrežite oblike mjeseca. Za kraj rastopite još mliječnu čokoladu iznad vodene kopelji i polijte ju preko keksa u obliku mjeseca.
5. Korak
Stavite u hladnjak da se čokolada stvrdne i zatim servirajte. Dobar tek!
Prijavi se na čoko e-časopis
Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.