Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni mjeseci

  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
cokoladni mjeseci

Recept za izradu keksa u obliku mjeseca.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni mjeseci

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

  • 6 jaja
  • 25 dag oštrog brašna
  • 25 dag šećera
  • 25 dag čokolade u prahu
  • 25 dag margarine
  • 30 dag šećera u prahu (za posip)

Upute za pripremu:

1. Korak U loncu najprije smekšajte margarinu. Sve ostale sastojke istresite u drugu, veću posudu i dobro promiješajte te zatim s ojećajem umiješajte još i smekšanu margarinu.
2. Korak Masu istresite na pladanj, obložen papirom pa pečenje, i pecite otprilike 15 minuta u pećnici, zagrijanoj na 200 stupnjeva.
3. Korak U međuvremenu pripremite preljev. Ocijedite limun i u sok dodajte šećer. Preljev polijte preko pečenog peciva, pričekajte 5 minuta te ga zatim razrežite na 4 cm široke trake
4. Korak Čašom ili kalupom za krofne izrežite oblike mjeseca. Za kraj rastopite još mliječnu čokoladu iznad vodene kopelji i polijte ju preko keksa u obliku mjeseca.
5. Korak Stavite u hladnjak da se čokolada stvrdne i zatim servirajte. Dobar tek!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual