Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni muffini s pudingom i jagodama

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
cokoladni muffini s pudingom i jagodama

BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica.

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".

Odlični sočni čokoladni muffini s domaćim jagodama.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni muffini s pudingom i jagodama

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Uzmemo veću posudu sa skalom za doziranje. Tako sam ja dozirala brašno, šećer (da je svega bilo toliko), zatim sam dodala kakao, vanilin šećer i prašak za pecivo te sol. Promiješamo.
2. Korak U drugoj posudi sam smiješala sve mokre sastojke - jaja, mlijeko, ulje.
3. Korak Mokre sastojke dodamo suhim kako bi dobili glatku masu i skuhamo puding po uputama s vrećice (ja sam napravila bez šećera).
4. Korak Jagode operemo i osušimo. Pladanj za muffine obložimo papirićima za muffine.
5. Korak U svaku udubinicu dodamo po žlicu mase, jagodu ili dvije, žličicu pudinga i pokrijemo žlicom mase. Sve zajedno ne smije prijeći 3/4 udubinice jer masa naraste. Pečemo na 200 stupnjeva cca 15 minuta. Ohladimo i po želji ukrasimo.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual