Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr
BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
1. Korak
Pećnicu upalimo na 180 stupnjeva. Na štednjak stavimo nešto veći lonac u koji nalijemo malo vode (oko 2 dl). Na lonac stavimo manju zdjelu u koju nadrobimo čokoladu i narežemo maslac. Pustimo kuhati na umjerenoj vatri da se maslac i čokolada rastope. Kada se čokolada rastopi dobro ju promiješamo kako bi dobili glatku smjesu i ostavimo da se malo ohladi.
2. Korak
Mikserom pjenasto umiješamo jaja i šećer u prahu. Dodamo brašno koje polako metlicom umiješamo u smjesu. Na kraju u smjesu umiješamo još ohlađenu čokoladu.
3. Korak
Kalupe u kojima ćemo peći sufle, dobro namažemo maslacem i pospemo kristalnim šećerom. U pripremljene kalupe ulijemo masu do ruba i nožem prijeđemo preko posudice da nastane ravna površina. Souffle pečemo 8–15 minuta (vrijeme pečenja ovisi o pećnici i kalupima). Pravilno pečen sufle je takav da je u unutrašnjosti tekući.
4. Korak
Pečen souffle izvadimo iz pećnice i poslužimo još vruće. Možemo ih jesti iz kalupa ili prevrnuti na tanjur. Uz to možemo ponuditi i kuglicu sladoleda.
Pećnicu upalimo na 180 stupnjeva. Na štednjak stavimo nešto veći lonac u koji nalijemo malo vode (oko 2 dl). Na lonac stavimo manju zdjelu u koju nadrobimo čokoladu i narežemo maslac. Pustimo kuhati na umjerenoj vatri da se maslac i čokolada rastope. Kada se čokolada rastopi dobro ju promiješamo kako bi dobili glatku smjesu i ostavimo da se malo ohladi.
2. Korak
Mikserom pjenasto umiješamo jaja i šećer u prahu. Dodamo brašno koje polako metlicom umiješamo u smjesu. Na kraju u smjesu umiješamo još ohlađenu čokoladu.
3. Korak
Kalupe u kojima ćemo peći sufle, dobro namažemo maslacem i pospemo kristalnim šećerom. U pripremljene kalupe ulijemo masu do ruba i nožem prijeđemo preko posudice da nastane ravna površina. Souffle pečemo 8–15 minuta (vrijeme pečenja ovisi o pećnici i kalupima). Pravilno pečen sufle je takav da je u unutrašnjosti tekući.
4. Korak
Pečen souffle izvadimo iz pećnice i poslužimo još vruće. Možemo ih jesti iz kalupa ili prevrnuti na tanjur. Uz to možemo ponuditi i kuglicu sladoleda.