BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Crumble od jagoda

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10
crumble od jagoda

Uživajte u ukusnoj domaćoj piti od jagoda s hrskavim zobenim mrvicama. Jednostavan recept kombinira svježe jagode s bogatom mješavinom hrskavih pahuljica i BAM prirodnog zaslađivača bez kalorija, pečenih do savršene zlatno smeđe boje.


Pita od jagoda posebno je izvrsna kada su jagode u punom cvatu, sezoni svježeg i sočnog voća. Njihova prirodna slatkoća lijepo je uravnotežena hrskavom, slatkom koricom od zobenih pahuljica koje se tope u maslacu.


Svaki zalogaj je pravi užitak, pogotovo kada se posluži s hladnom kuglicom sladoleda od vanilije pomiješanom s toplim jagodama.


Ovo je slastica koja će impresionirati vaše goste i idealna je za završetak ljetnog obroka ili posebne prilike kada želite razmaziti svoje nepce svježim namirnicama i jednostavnim, ali ukusnim receptima. Priprema je brza i jednostavna, a rezultat će zasigurno zadovoljiti vaša osjetila.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Crumble od jagoda

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak

Zagrijte pećnicu na 175 °C.

2. Korak

Tepsiju veličine 23 x 23 cm ravnomjerno poprskajte BAM sprejom od kokosovog ulja.

3. Korak

U većoj zdjeli lagano pomiješajte svježe jagode, 50 g BAM stonog zaslađivača i kukuruzni škrob dok se sastojci dobro ne sjedine. Zatim ovu smjesu prebacite u pripremljenu tepsiju.

4. Korak

U posebnoj zdjeli pomiješajte brašno, zobene pahuljice, 70 g BAM zaslađivača, smeđi šećer, cimet i sol. Smjesu prelijte otopljenim maslacem i dobro promiješajte da nastane hrskava mrvica.

5. Korak

Preko jagoda u posudi za pečenje ravnomjerno rasporedite mrvice.

6. Korak

Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko 35 minuta ili dok vrh ne porumeni, a bobice ne počnu puhati.

Desert poslužite još topao uz kuglicu sladoleda od vanilije i uživajte u prekrasnom okusu domaćeg crumblea od jagoda.

O avtorju

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual