BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Karamelna ledena kava

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
karamelna ledena kava

Uživanje u osvježavajućoj ledenoj kavi poput je ljetnog rituala koji nas uvijek iznova osvježava i mazi svojom kombinacijom kave, mlijeka i slatkoće. Ova ledena kava odličan je izbor za vruće ljetne dane kada želimo nešto osvježavajuće i okrepljujuće u isto vrijeme. Kombinacijom ohlađene kave, kremastog mlijeka i dodataka poput šlaga i preljeva od karamele nastaje piće koje nas uvjerava svojom harmonijom okusa i tekstura.


Za one koji vole uživati u okusima, ova ledena kava je pravi izbor. Kombinacija začinske mješavine arapske kave i BAM paste vanilije stvara bogat okus kave koji je dodatno obogaćen nježnim kremastim mlijekom. Dodatak leda daje osvježenje, šlag upotpunjuje doživljaj svojom kremastom teksturom, dok BAM Toffee karamel preljev daje slatki završetak.


Priprema ovog napitka je jednostavna, ali užitak koji donosi je neprocjenjiv. Osjećamo kako svaki gutljaj ove osvježavajuće ledene kave pri svakom zamahu okrepljuje naša osjetila, a istovremeno nas uveseljava svojom slatkom notom.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Karamelna ledena kava

  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Upute za pripremu:

1. Korak

Ohlađenu kavu ulijte u veliku čašu i dodajte BAM mješavinu začina za arapsku kavu, BAM pastu od vanilije i žličicu Toffee karamel preljeva. Dobro izmiješajte da se začini, pasta od vanilije i karamel preljev lijepo otope u kavi, što će dodati slastan i aromatičan retrookus.

2. Korak

U drugu čašu dodajte nekoliko kockica leda i prelijte ih mlijekom. Pripremljenu mješavinu kave pažljivo prelijte mlijekom i ledom.

3. Korak

Na vrh kave dodajte tučeno vrhnje i toffee karamel preljev. Po želji, ledenu kavu možete ukrasiti i s nekoliko sitnih šećernih posipa koji će dati dodatnu slatku notu i osigurati estetski izgled napitka.


Uživajte u ledenoj kavi s preljevom od karamele!

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,17 €
Ukupno:
19,53 €

O avtorju

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual