BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kolač od badema s vrućim mlijekom i kavom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 12
kolac od badema s vrucim mlijekom i kavom

Recept za kolač od badema s vrućim mlijekom i kavom. Pripremljen od BAM brašna od badema, koje je izrađeno od pažljivo odabranih, visokokvalitetnih oguljenih badema sa Sicilije. Pošto ne sadržava gluten, idealna je zamjena za bijelo brašno u brojnim receptima. Idealno je za pripremu slastica kao što su torte, keksi, francuski makroni, browniji, palačinke i carski prženac.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 2 jaja
  • 120 g žumanjaka
  • 210 g šećera
  • 120 g keksa od kakaa
  • 180 ml bademovog mlijeka
  • 1 žličica BAM paste od vanilije
  • 100 g maslaca
  • 120 g punozrnatog brašna
  • 50g BAM bademovog brašna
  • 22 g kvasca

Upute za pripremu:

1
U posudu stavite jaja, žumanjke i šećer i miješajte oko 10 minuta.
2
Kekse od kakaa zdrobite u posebnoj posudi i pomiješajte s brašnom.
3
Zavrijte bademovo mlijeko i dodajte maslac i pastu od vanilije.
4
U smjesu od jaja sa šećerom umiješajte vruće mlijeko s maslacem i pastom od vanilije.
5
Dodajte punozrnato brašno, bademovo brašno, smjesu s keksima i kvasac. Miješajte dok smjesa ne postane jednolična.
6
Zatim smjesu ulijte u kalup i pecite na 180 stupnjeva od 50 do 55 minuta.
1
BAM čokoladu otopite s mlijekom i prelijte preko pečenog kolača. Ako želite, kolač možete ukrasiti narezanim bademima. Dobar tek!

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,68 €
Ukupno:
26,80 €24,12 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual