BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Krema od pistacija

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 6
krema od pistacija

Krema od pistacija odličan je dodatak koji mnogim slasticama daje bogat i orašasti okus. Njegova kremasta tekstura i karakteristična zelena nijansa svaki kolač ili desert čine još privlačnijim i ukusnijim.


U ovom receptu ćemo koristiti BAM pistacijino pasto, kulinarski dragulj napravljen od 100% vrhunskih pistacija. Svaki pistacija je pažljivo očišćen od ljuske, pečen za bogatu aromu i samljeven u glatku pastu koja miriše na pečene pistacije.


Krema od pistacija savršena je kao nadjev za tortu od pistacija, ali i za posebne kombinacije poput torte od pistacija s malinama i dodatnim pistacijama. Ova prekrasna kombinacija nudi harmoniju slatkoće i kiselosti koja obogaćuje svaki zalogaj.


Svojom jednostavnošću upotrebe, zahvaljujući praktičnoj cijevi, BAM pistacijina pasta omogućuje jednostavno doziranje i održava svježinu što je idealno za sva naša pekarska remek djela.


Krema od pistacija može se dodati i drugim slatkim delicijama kao što su cupcakesi, kolačići ili torte, čime svakom desertu daje jedinstvenu notu.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
U velikoj zdjeli pažljivo istucite mekani maslac električnom miješalicom na srednjoj brzini. Proces traje oko 3 do 5 minuta dok ne postignemo laganu i pahuljastu teksturu koja će nam trebati za bazu naše kreme.
2
Polako počnite dodavati šećer u prahu. Na pocetku miksati laganom brzinom da se secer ne rasipa po kuhinji. Kada je šećer potpuno umiješan i smjesa se dobro sjedinila, pojačati brzinu miksera i miksati još 2-3 minute da se dobije prozračna i homogena smjesa.
3
Dodajte 2-3 žlice mlijeka, pastu od pistacija i prstohvat soli. U ovom koraku miksamo dok se svi sastojci ne sjedine u glatku i kremastu smjesu koja će naš kolač obogatiti finim okusom. Za dodatnu hrskavost u kremu od pistacija umiješajte nasjeckane pečene pistacije.
4
Na kraju provjerite gustoću kreme. Ako nam se čini da je pretvrdo, dodajte još malo mlijeka da omekša. Ako je krema tekuća, zgusnite je s još malo šećera u prahu da postignete željenu teksturu.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,00 €
Ukupno:
0,00 €0,00 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual