BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Krema za princeze

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
krema za princeze

Princeze su slastica bazirana na rolanom tijestu i nadjevu. Sama priprema peciva obično se veže uz pomisao iz noćne more jer često ne uspije iz prvog pokušaja, a često i iz drugog. Ali ako se dobro pripremite prije pečenja, veća je vjerojatnost da ćete uspjeti. Predlažemo da se točno pridržavate sastojaka i količina navedenih u receptu, a još jedno važno pravilo je da ne otvarate vrata pećnice tijekom pečenja.

Pravilno pripremljeno tijesto je glatko, elastično i sjajno, a zahvatanjem tijesto klizi s lopatice u obliku slova V. Ovo tijesto je prava podloga za princeze kekse, koji se obično pune kremom od vanilije.

Ako tijesto nije potpuno isto, ovdje možete pronaći trikove i savjete kako ispraviti grešku.

Krema od vanilije je najčešće korišteni nadjev za princeze. Krema od vanilije također je u biti slastičarska krema. Riječ je o gustom kremu od mlijeka, šećera, jaja i kukuruznog škroba ili brašna. Za pripremu kreme od vanilije ne zaboravite na glavni sastojak - vaniliju.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Zagrijte mlijeko u srednje jakoj posudi na srednjoj vatri dok ne zavrije. Maknite s vatre. U posebnoj zdjeli pjenasto izmiksajte šećer i žumanjke i miksajte dok ne postanu blijeda i kremasta. Dodajte kukuruzni škrob i miješajte dok ne postane glatko.
2
Vruće mlijeko polako ulijevajte u smjesu od jaja, neprestano miješajući da se žumanjci ne skuhaju. Kad ste dodali svu mlijeko, ulijte smjesu natrag u zdjelu.Smjesu kuhajte na srednje jakoj vatri uz stalno miješanje drvenom kuhačom ili pjenjačom dok se ne zgusne i ne zavrije. To bi trebalo trajati otprilike 5 do 7 minuta.
3
Kad smjesa zakuha, kuhajte je još 1 do 2 minute uz stalno miješanje dok ne postane vrlo gusta i glatka. Maknite tavu s vatre i umiješajte BAM pastu od vanilije i maslac, miješajući dok se potpuno ne sjedine.
4
Procijedite smjesu kroz fino sito u zdjelu. Ovo uklanja sve grudice. Površinu kreme od vanilije prekrijte plastičnom folijom kako se ne bi stvorila kožica i stavite u hladnjak dok se potpuno ne ohladi.Kada ste u žurbi, možete napraviti kremu od vanilije koristeći BAM mješavinu za kremu od vanilije.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,58 €
Ukupno:
15,80 €14,22 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual