Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kruške u crnom vinu

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
kruske u crnom vinu
Kruške u crnom vinu je prekrasan desert koji spaja bogate okuse i mirise krušaka s daškom BAM crnog čokoladnog vina i aromatičnih začina. Ovo jelo popularno je u mnogim europskim kuhinjama i odličan je izbor za završetak posebnog obroka ili svečane večere. Desert je savršen završetak Martinjske večere.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Kruške u crnom vinu

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Priprema krušaka: Kruške ogulite, ostavite peteljke i izvadite donji dio, ostavite ih uspravno, prerežite po dužini da uklonite jezgru i sjemenke tako da sredina bude šuplja.
2. Korak Priprema vina: U velikom loncu pomiješajte BAM crveno čokoladno vino, šećer, cimet, klinčiće, koricu limuna i BAM pastu od vanilije. Zakuhajte smjesu pa smanjite vatru i pustite da lagano kuha oko 10 minuta kako bi se okusi dobro proželi.
3. Korak Kuhanje krušaka: Kruške lagano stavite u vruće vino. Poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 20-30 minuta, povremeno podlijevajući vinom, dok kruške ne omekšaju, ali još uvijek zadrže svoj oblik. Kad su kruške kuhane, izvadite ih iz vina i stavite na tanjur.
4. Korak Završna priprema: Vino u loncu procijedite kroz cjedilo da uklonite začine i koricu limuna. Smjesu kuhajte dok se ne reducira i ne dobije gusti sirup. Kruške prelijte umakom. Pustite da se malo ohladi pa poslužite s vrhnjem.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,50 €
Ukupno:
31,49 €

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual