BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Limunov tiramisu - desert u čaši

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
limunov tiramisu - desert u casi

Tiramisu od limuna je osvježavajuća i ukusna verzija klasičnog talijanskog deserta koji će oduševiti vaše nepce. Spaja bogatstvo kremastog tiramisua s živošću limuna, stvarajući savršenu harmoniju okusa. Ovaj desert idealan je izbor za vruće ljetne dane ili kao završetak elegantne večere, jer budi osjetila od prvog zalogaja izuzetnom kombinacijom slatkog i osvježavajućeg.


Priprema tiramisua od limuna je jednostavna i brza jer se koristi BAM krema od vanilije koja daje još intenzivniji okus. Rezultat je sofisticirani desert koji će impresionirati goste.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
U mlijeko postupno dodavati BAM kremu od vanilije i pjenjačom sve dobro izmiješati. Pustite smjesu da odstoji 3 minute, a zatim ponovno miješajte dok ne postignete željenu gustoću.
2
U posebnoj zdjeli pomiješajte mascarpone sir, šećer i limunovu koricu. Miksati dok se ne dobije glatka smjesa.
3
Koru limuna naribajte i dodajte smjesi s mascarponeom. Dobro promiješajte.
4
U maloj zdjelici pripremite zaslađeni sok od limuna: svježe iscijeđeni sok od limuna pomiješajte s 2 žlice šećera.
5
Savoiardi kekse brzo umočite jedan po jedan u zaslađeni limunov sok i stavite ih u čaše za tiramisu tako da prekriju dno svake čaše.
6
Na kolačiće u svaku čašu dodajte sloj kreme od vanilije, a zatim nastavite slojem mascarpone kreme.
7
Ponavljajte postupak dok ne potrošite sve sastojke, završite slojem mascarpone kreme na vrhu.
8
Čaše s kremastim desertom od limuna stavite u hladnjak i ostavite da se ohladi i stvrdne najmanje 4 sata ili preko noći.Prije posluživanja desert pospite BAM kakaom u prahu.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,28 €
Ukupno:
22,80 €20,52 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual