Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Monoporciona torta sa pistacijama

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
monoporciona torta sa pistacijama

U ovoj finoj Monoporcionoj torti od pistacija, BAM namaz od pistacija dominira, s 50% pistacija za autentičan okus i savršenu kremastost.


Nekoliko savjeta kako bi vaši kolači bili uspješni:

- Pomoću lopatice ili stražnje strane žlice ravnomjerno rasporedite mousse i kremu za glatku raspodjelu.

- Monoporcijske torte možete napraviti dan prije i ostaviti u hladnjaku do posluživanja

- Ako želite dodati više svježine, možete dodati svježe pistacije ili bobičasto voće na vrh kreme

- Uvijek provjerite upute proizvođača za pravilnu upotrebu želatine

- Kada radite s čokoladom, pazite da voda ne uđe u čokoladu jer može neka se čokolada ''zgruša''.


Sastojci su za otprilike 4 jednokratna kolača.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Monoporciona torta sa pistacijama

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

  • Nasjeckani pistacije
  • 4 jednoporciona prstena ili silikonska kalupa za torte

Upute za pripremu:

1. Korak Čokoladu otopite na parnoj kupelji ili u mikrovalnoj na niskoj temperaturi, pazeći da se ne pregrije. Želatinu potopiti u hladnu vodu 5-10 minuta da nabubri.
2. Korak Za to vrijeme umutiti 1,5 dl slatkog vrhnja. Želatinu ocijediti i otopiti u 0,5 dl vrućeg vrhnja ili vode.
3. Korak Otopljenu želatinu umiješajte u otopljenu čokoladu pa pažljivo umiješajte šlag. Mousse od čokolade rasporedite po modelima i stavite u hladnjak da se stegne.
1. Korak Dobro izmiksajte namaz od pistacija. Istucite slatko vrhnje sa šećerom u prahu.
2. Korak Želatinu namočiti, ocijediti i otopiti kao za mousse. Želatinu umiješajte u namaz od pistacija pa pažljivo umiješajte šlag.
3. Korak Kremu od pistacija nježno ulijte na već stvrdnuti čokoladni mousse i vratite u hladnjak da se stegne.
1. Korak Kad se oboje stvrdne, lagano skinite prstenove ili silikonske modele. Ukrasite kolače nasjeckanim pistacijama i poslužite.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,99 €
Ukupno:
8,91 €

O autoru

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual