Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mramorni kolač od karamele

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 14
mramorni kolac od karamele

BAM pasta od vanilije očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije i svojom pravom aromom. Izvorni je ekstrakt vanilije bourbon s Madagaskara. Ekstraktu su dodane i sjemenke vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Odličan dodatak vašim pecivima i slasticama kao što je panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije.

Odličan i jednostavan recept za mramorni kolač od karamele.





Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Mramorni kolač od karamele

  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 14

Sastojci:

  • 500 g mase za biskvit (možete kupiti i polugotovu, u prahu)
  • 1 šalica vode
  • 3/4 šalice biljnog ulja
  • 4 velika jaja
  • 2 žličice cimeta
  • 1 šalica narezanih pekano oraha (možete upotrijebiti i lješnjake, bademe, itd.)
  • 1/4 šalice smeđeg šećera
  • 2 žlice cimeta

Upute za pripremu:

1. Korak Pećnicu zagrijemo na 180 stupnjeva i pladanj premažemo maslacem.
2. Korak U velikoj zdjeli pomiješamo masu za biskvit, cimet, vodu, ulje i jaje.
3. Korak U srednje velikoj posudi zajedno pomiješamo sve sastojke za posip (orahe, šećer, cimet).
4. Korak U pladanj prelijemo polovicu smjese iz velike posude, zatim umiješamo sastojke za posip te dodamo i drugu polovicu smjese iz velike posude.
5. Korak Pečemo u pećnici 55-65 minuta.
6. Korak Dok se kolač peče pripremimo i preljev. Sve sastojke za preljev (osim oraha) pomiješamo zajedno i rastopimo na umjerenoj vatri. Kada smjesa postane tekuća dodamo još orahe.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual