Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Pravi čokoladni kolač

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 50 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6
pravi cokoladni kolac

BAM tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Recept za čokoladni kolač s tekućom čokoladnom sredinom.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Pravi čokoladni kolač

  • Vrijeme pripreme: 50 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Čokoladu nalomite na sitne komadiće i rastopite iznad vodene kupelji. Zatim ju ohladite.
2. Korak Pripremite pladanj, namašćen maslacem, a pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
3. Korak U malo ohlađenu rastopljenu čokoladu umiješajte smekšani maslac, 4 žutanjka i 4 žlice hladne vode.
4. Korak Sve zajedno zatim pjenasto pomiješajte i postepeno dodajte šećer te zatim još i brašno kako bi smjesa postala glatka.
5. Korak Zatim istucite bjelanjke, s dodatkom soli, u čvrst snijeg koji ćete nježno umiješati u čokoladnu smjesu.
6. Korak Čokoladnu kremu prelijte u pladanj i pecite 45 minuta u pećnici, zagrijanoj na 180 stupnjeva.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual