BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Prhki keksi s namazom od pistacija

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
prhki keksi s namazom od pistacija

Pistacijin namaz by Mojačokolada će oduševiti sve ljubitelje pistacija jer je naš namaz od pistacija izrazito kremast i ima pravi okus pistacija. Sadrži najmanje 50% pistacija fino samljevenih u pastu od pistacija, koja stvara prekrasno delikatnu i kremastu osnovu za ovaj namaz. Namaz je idealan za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva. Ovaj put smo pripremili recept za prhke kekse s namazom od pistacija. 

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Prhki keksi s namazom od pistacija

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak U posudi viljuškom umutite jaje, a zatim dodajte brašno od pistacija i promiješajte tako da dobijete glatku smjesu.
2. Korak U drugu posudu uspite 240 g brašna, čajnu žličicu kvasca, 100 g šećera i miješajte tako da dobijete glatku smjesu.
3. Korak Sastavite obje smjese i dodajte jednu žlicu namaza od pistacija i 50 g vode. Miješajte da dobijete jednoličnu smjesu.
4. Korak Zatim tijesto zamotajte u plastičnu foliju za hranu i ostavite ga da odstoji u hladnjaku 2 sata.
5. Korak Zatim oklagijom razvaljajte tijesto na debljinu od oko 0,6 cm. Pomoću šablone napravite krugove i svaki napunite 1 žlicom namaza od pistacija. Zatvorite ih tako da dodate drugi sloj, a zatim oba dijela zatvorite tako da rubove stisnete prstima ili vilicom.
6. Korak U pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva pecite 15 minuta.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,00 €
Ukupno:
0,00 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual