Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Šampite

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10
sampite

BAM pasta od vanilije očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije i svojom pravom aromom. Izvorni je ekstrakt vanilije bourbon s Madagaskara. Ekstraktu su dodane i sjemenke vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Odličan dodatak vašim pecivima i slasticama kao što je panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije.

Super recept za šampite. Lagano, a vrijedno slatkog grijeha.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Šampite

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10

Sastojci:

  • 10 bjelanjaka
  • 20 žlica šećera
  • 10 žlica šećera
  • 10 žlica vode

Upute za pripremu:

1. Korak Najprije pjenasto umiješamo žumanjke sa šećerom. U pjenastu masu umiješamo brašno i prašak za pecivo i na kraju još umiješamo vodu.
2. Korak Glatku masu ulijemo u pladanj za pečenje, namazan mašću i pospisan brašnom (30 cm x 20 cm) te u pećnici pečemo 10 min na 200 stupnjeva.
3. Korak Zatim pripremimo nadjev. Bjelanjke istučemo sa šećerom, umiješamo vruć i gust slatki sirup koji smo prethodno skuhali od vode i šećera.
4. Korak Na ohlađeni biskvit ili kore jednakomjerno nanesemo ili razmažemo vrući nadjev. Ja sam šampite po vrhu prelila rastopljenom čokoladom (150 g čokolade za kuhanje + 4 žlice ulja) nad parom.
5. Korak Desert ohladimo na sobnoj temperaturi, zatim ga stavimo na nekoliko sati ili preko noći u hladnjak. Ohlađeni desert režemo na kocke i poslužimo.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual