BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Sočna čokoladna torta

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (4)
  • Vrijeme pripreme: 35 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 18
socna cokoladna torta

Najnevjerojatnija čokoladna torta puna je sočnog, čokoladnog savršenstva. Ovo je čokoladna torta o kojoj ste sanjali!

Ova torta na bazi kakaa intenzivno je čokoladna i nevjerojatno sočna. Jednostavna priprema oduševit će vas uvijek iznova. Izvrsna čokoladna torta koju možete imati na popisu za zaboravljene rođendane, posjetitelje u zadnjem trenutku ili hitne želje za čokoladom u petak navečer. Ovaj recept možete koristiti i za izradu višeslojnih torti, kolačića, mini kolačića...

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • Maslac za premazivanje kalupa za tortu

Upute za pripremu:

1
Zagrijte pećnicu na 175 Celzijevih stupnjeva.
2
Umiješajte brašno, šećer, kakao, sodu bikarbonu, prašak za pecivo i sol na maloj brzini sve dok ne dobijete glatku smjesu.
1
Dodajte jaja, mlaćenicu, toplu vodu, ulje i pastu od vanilije. Zatim tucite smjesu na srednjoj brzini dok ne dobijete glatku smjesu.
2
Pripremljenu masu za tijesto podijelite na tri jednaka dijela. Možete si pomoći vagom i izvagati pripremljenu smjesu za tijesto i podijeliti je u tri jednake količine.
3
Pecite svaki sloj 30-35 minuta, ovisno o pećnici.
4
Nakon što je tijesto pečeno, ohladite ga.
5
U većoj zdjeli izmiješajte maslac i krem sir dok ne postanu pahuljasti.
1
Dodajte kakao u prahu i pastu od vanilije. Miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
2
Umutite šećer u prahu jednu po jednu šalicu. Ako je potrebno, dodajte mlijeko da dobijete mazivu strukturu. Krema treba biti vrlo guste strukture, dodatno će se zgusnuti u hladnjaku.
3
Stepite šećer u prahu po jednu šalicu naenkrat. Po potrebi dodajte mlijeko, da dobijete mazljivu strukturu. Krema mora biti vrlo goste strukture, dodatno se zgostila još u hladnjaku.
1
Prvo pečeno i ohlajeno čokoladnu plast postavite u pekač i jo jednakomjerno premažite s čokoladnom kremom. Čokoladna krema zamišljena je i za premaz torte, tako da koristite jednakomjerno dijeljenje kreme. Torto nato za uro ili dvije postavite na hladno, da čokoladna krema dobije pravilnu strukturu. Pa dobar tek!

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,68 €
Ukupno:
26,80 €24,12 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual