Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Sočna čokoladna torta

  • (4)
  • Vrijeme pripreme: 35 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 18
socna cokoladna torta

Najnevjerojatnija čokoladna torta puna je sočnog, čokoladnog savršenstva. Ovo je čokoladna torta o kojoj ste sanjali!

Ova torta na bazi kakaa intenzivno je čokoladna i nevjerojatno sočna. Jednostavna priprema oduševit će vas uvijek iznova. Izvrsna čokoladna torta koju možete imati na popisu za zaboravljene rođendane, posjetitelje u zadnjem trenutku ili hitne želje za čokoladom u petak navečer. Ovaj recept možete koristiti i za izradu višeslojnih torti, kolačića, mini kolačića...

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sočna čokoladna torta

  • Vrijeme pripreme: 35 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 18

Sastojci:

  • Maslac za premazivanje kalupa za tortu

Upute za pripremu:

1. Korak Zagrijte pećnicu na 175 Celzijevih stupnjeva.
2. Korak Umiješajte brašno, šećer, kakao, sodu bikarbonu, prašak za pecivo i sol na maloj brzini sve dok ne dobijete glatku smjesu.
1. Korak Dodajte jaja, mlaćenicu, toplu vodu, ulje i pastu od vanilije. Zatim tucite smjesu na srednjoj brzini dok ne dobijete glatku smjesu.
2. Korak Pripremljenu masu za tijesto podijelite na tri jednaka dijela. Možete si pomoći vagom i izvagati pripremljenu smjesu za tijesto i podijeliti je u tri jednake količine.
3. Korak Pecite svaki sloj 30-35 minuta, ovisno o pećnici.
4. Korak Nakon što je tijesto pečeno, ohladite ga.
5. Korak U većoj zdjeli izmiješajte maslac i krem sir dok ne postanu pahuljasti.
1. Korak Dodajte kakao u prahu i pastu od vanilije. Miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
2. Korak Umutite šećer u prahu jednu po jednu šalicu. Ako je potrebno, dodajte mlijeko da dobijete mazivu strukturu. Krema treba biti vrlo guste strukture, dodatno će se zgusnuti u hladnjaku.
3. Korak Stepite šećer u prahu po jednu šalicu naenkrat. Po potrebi dodajte mlijeko, da dobijete mazljivu strukturu. Krema mora biti vrlo goste strukture, dodatno se zgostila još u hladnjaku.
1. Korak Prvo pečeno i ohlajeno čokoladnu plast postavite u pekač i jo jednakomjerno premažite s čokoladnom kremom. Čokoladna krema zamišljena je i za premaz torte, tako da koristite jednakomjerno dijeljenje kreme. Torto nato za uro ili dvije postavite na hladno, da čokoladna krema dobije pravilnu strukturu. Pa dobar tek!

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-17,18 KN (2,28 €)
Skupaj:
154,61 KN (20,52 €)
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual