BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Veganski recept: Domaća čokolada s lješnjacima i cimetom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
veganski recept: domaca cokolada s ljesnjacima i cimetom

BAM Premium pečene cjelovite lješnjake impresionirat će vas svojim autentičnim okusom lješnjaka, hrskavosti i definitivno s mnogim mogućnostima upotrebe u domaćem pečenju i kuhanju. Obogaćuju okus vaših peciva, kolača, sladoleda, pita i kolača te ostalih deserta. Ovaj put smo vam pripremili recept za najbolju vegansku čokoladu s lješnjacima!


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Smjesu izlijte u posudu za pečenje, dodajte narezane (ili mljevene) lješnjake i kakao zrna te stavite na kratko u zamrzivač da se svi sastojci dobro sjedine.
2
Kakao maslac i kakao prah otopite na pari i smjesu izlijte u blender.
3
Dodajte kokosov šećer, vaniliju i cimet i sve dobro promiješajte.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual