Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Veliki pereci s mliječnom čokoladom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 2 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
veliki pereci s mlijecnom cokoladom

Ako si ljubitelj jednostavnih, ali ukusnih slastica, ovi čokoladni pereci savršeni su za tebe! Mekani i blago slani, pereci preliveni BAM mliječnom čokoladom stvaraju savršenu ravnotežu okusa. Proces uključuje izradu osnovnog dizanog tijesta, oblikovanje tijesta i pečenje, što možete učiniti bez većih kuharskih vještina. A s čokoladnim preljevom sve podižeš na višu razinu - note mliječne čokolade prekrasno se slažu sa slanom koricom.


@bamchocolate.com Large pretzels covered in milk chocolate are the perfect combination of a soft centre, crispy crust, and creamy chocolate. ? Here is the recipe: INGREDIENTS: For the pretzels: 250 mL of milk 50 g of butter 30 g of sugar 500 g of flour 1 teaspoon of salt 7 g dry yeast (or 21 g fresh) 1 teaspoon of baking soda For the dressing: 200 g of BAM Milk chocolate 100 mL of sweet cream INSTRUCTIONS: For the pretzels: Heat the milk in a saucepan and add the butter. Add sugar, set aside and let cool a little. In another bowl, mix the flour, salt and yeast. Add the wet ingredients and knead the dough. Place it in an oiled container and let it rise for 1-2 hours. Divide the dough into equal parts and make pretzels. Form a snake, place it in the letter u, wrap both parts and fold it back. Boil water and mix baking soda into it. Dip the shaped pretzels in water for a few moments and place them on a baking sheet. Brush them with egg and sprinkle with salt. Bake them until golden brown. For the dressing: Meanwhile, prepare the BAM Milk Chocolate topping. Heat the cream in a saucepan and add the chocolate drops. #becomeamaster #pretzel #pretzels ♬ This Is How We Do It - Montell Jordan


Tijestu treba malo vremena da se digne, ali rezultat je vrijedan svake minute. Posluži ih kao međuobrok ili desert - sigurno će biti hit!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Veliki pereci s mliječnom čokoladom

  • Vrijeme pripreme: 2 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

  • 250 ml mlijeka
  • 50 g maslaca
  • 30 g šećera
  • 500 g brašna
  • 1 čajna žličica soli
  • 7 g suhog kvasca (ili 21 g svježeg)
  • 1 čajna žličica sode bikarbone

Upute za pripremu:

1. Korak

U loncu zagrij mlijeko i dodaj maslac. Dodaj šećer, ostavi sa strane i ostavi da se malo ohladi.

2. Korak

U drugoj zdjeli pomiješaj brašno, sol i kvasac. Dodaj mokre sastojke i zamijesi tijesto.

3. Korak

Stavi ga u podmazanu posudu i ostavi da se diže 1-2 sata.

4. Korak

Tijesto podijeli na jednake dijelove i napravi prezle. Formiraj zmiju, postavi je u slovo u, zamotaj oba dijela i presavij unazad.

5. Korak

Prokuhaj vodu i u nju umiješaj sodu bikarbonu. Oblikovane perece uroni na nekoliko trenutaka u vodu i stavi u lim za pečenje.

6. Korak Premaži ih jajetom i pospi solju.
7. Korak

Prezle peci na 200 °C (u pećnici s gornjim i donjim grijanjem) oko 15 minuta, odnosno dok lijepo ne porumene.

1. Korak U međuvremenu pripremi preljev od BAM Mliječne čokolade. U loncu zagrij vrhnje i dodaj čokoladne kapljice.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,19 €
Ukupno:
11,90 €10,71 €
-10%

O autoru

Teja K.
Vsebinski marketing
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual