BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Berryshka likeri osvajaju svijet

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 1 minuta
berryshka likeri osvajaju svijet

U njihovoj ponudi danas možemo pronaći različite vrste žestokih pića, kao što su gin i brinjevac, te voćne likere s okusom borovnica, kupina, ribiza itd.

Jeste li već čuli za Berryshku? Ime zaista ne zvuči baš slovenski, ali reći ću vam da se radi o slovenskoj robnoj marci, pod okriljem koje se skrivaju odlični likeri. Poduzeće Topp iz Šentvida pri Stični već se nekoliko godina bavi proizvodnjom žestokih pića, izradom vrhunskih likera te čokoladnih pralina.

Najprije se poduzeće bavilo transportom i proizvodnjom eteričnih ulja, ali zbog sezonske uporabe eteričnih ulja i nedovoljno iskorštene destilerije pokrenuli su i proizvodnju likera i žestokih pića. U njihovoj ponudi danas možemo pronaći različite vrste žestokih pića kao što je gin i brinjevac, voćne likere s okusom borovnica, kupina, ribiza itd.

Prirodno voće i bilje za likere i žestoka pića potječe iz šuma s područja Kočevskog roga. 

Poduzeće primijenjuje ručnu izradu uz pomoć majstorskih postupaka destiliranja. Sve je to naravno moguće zbog dugogodišnjeg iskustva te pomno odabranih, kvalitetnih sastojaka. Prirodno voće i bilje za likere i žestoka pića potječe iz šuma s područja Kočevskog roga.

Kako bi dokazali kvalitetu svojih likera, bili su upućeni na različita natjecanja žestokih pića diljem svijeta gdje su osvojili odlične rezultate. Na natjecanjima kao što je World Spirits Awards i IWSC osvojili su zlatne, zlate, srebrne i brončane medalje, što je veliki dokaz vrhunskosti Berryshkinih likera.

Njihova uspješnost seže i preko granica jer se njihovi proizvodi prodaju u Pragu i Londonu. Njihovo najveće izvozno tržište predstavlja Češka, jer Česi, kao što dobro znamo, ljubitelji su alkohola, ali i spremni kušati uvijek nešto novo.

I u Sloveniji sve su poznatiji, ali engleski naziv i zabranjeno oglašavanje alkohola malo im otežava stvar u tom smjeru. No uvjereni smo da će svojom ustrajnošću i odličnim proizvodima uskoro biti poznati baš svima. I mi se trudimo ostvariti taj cilj, zato u našoj ponudi nudimo Berryshka likere, poklon pakete te čokoladne praline.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual