BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokolada, Djed Božićnjak i nova godina

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
cokolada djed bozicnjak i nova godina

Nova godina – vrijeme novih odluka i početaka. To je vrijeme koje je za nas važno pa je zato još važnije da započnemo ispravno. Započnimo ju slatko!

Nova godina – novi početak

Vrijeme kada stara godina prelazi u novu za sve je vrlo važno. Stara godina je na isteku i tada se možemo osvrnuti i pogledati što smo u protekloj godini napravili i na kojim se područjima možemo poboljšati. Donosimo novogodišnje odluke jer nam nova godina pruža novi početak i novi, bolji put u život. Kako bi drugačije mogli bolje započeti novu godinu nego sa slatkim okusom u ustima koji nam daje čokolada.

Čokolada i nova godina

Svaku proslavu nove godine prati dobra hrana i piće koji nas održavaju budnima do ponoćnog odbrojavanja. A uz glavna jela kojih na takvoj zabavi ne manjka, odlično pristaje i dobra slastica. Svi znamo koliko smo svi ludi za čokoladom, zato s čokoladnim novogodišnjim slasticama za tu priliku naprosto ne možete pogriješiti. Mogućnosti i ideja za recepte je jako puno. Neki obožavaju čokoladni fondue koji je odličan zbog svoje raznolikosti. Sve što vam treba jest rastopljena čokolada, a vaši gosti u nju će moći umakati ono što najviše vole. Netko će zgrabiti voće, drugi pak pecivo. Tako je najbolje za sve, svatko će odabrati ono što mu najviše odgovara i ne ćete morati brinuti hoće li tko ostati gladan.

Čokoladni fondue brzo će nestati, i onda gosti postaju gladni i raduju se glavnome jelu. A ako ono još nije spremno, rješenje mogu biti čokoladni keksi koji će se rastopiti u ustima. Budući da su iznimno hranjivi, na kratko će zaustaviti osjećaj gladi i vaši će gosti lakše čekati na glavno jelo. a nakon glavnog jela zapasat će slastica. Jeste li razmišljali o čemu drugome osim o čokoladnoj torti? Ako ste na pitanje odgovorili potvrdno, razmislite još jednom. S čokoladnom tortom kao desertom na takvom slavlju ne možete pogriješiti. Te večeri neće nitko gledati na to koliko kalorija će pojesti i malo će si dati oduška. Zato će čokoladna torta biti i više nego odlična poslastica za sve vaše goste. A kako se bude noć polako pretvarala u jutro i gostima će polako postajati hladno, poslužite im toplu čokoladu. Zbog toga će im krv brže prokolati žilama, zagrijati će ih i probuditi.

Ako nešto spada na novogodišnji meni, to je zasigurno čokolada. Ne samo što će se pobrinuti da budu gosti u novoj godini sretni, već i za to da u novu godinu zakorače sa slatkim okusom u ustima,.

Djed Mraz i čokolada

Novogodišnje vrijeme je poznato i po tome da djecu svih uzrasta posjećuje dobri djedica koji nosi poklone.

U noći sa 31. prosinca na 1. sijećanj domove po svijetu obilazi djed Mraz, kojeg svi znamo po njegovoj sivoj kapici i bijeloj bradi, o čemu je napisana i pjesmica.

Pokloni, bilo da su simbolični ili ne, oduševit će svakoga, a dodatak koji nikako ne smije nedostajati jest čokolada. Zašto? Zato što je čokolada slastica kod koje nitko neće ostati ravnodušan.

U tom periodu možete birati mnoge čokoladne poklone koji mogu nadopuniti glavni poklon. A već i sama čokolada može biti odličan poklon. Kao i za božić, i u ovom slučaju u obzir dolaze egzotičnije i malo skuplje čokolade koje će obradovati svakog čokoholičara malo profinjenijeg ukusa. Možete li zamisliti da za poklon dobijete čokoladu, posutu zlatom koje možete pojesti? Ili da odmotate čokoladni poklon za koji znate da je napravljen ručno i da je zato unikatan? Takav poklon oduševio bi svakoga, stoga idući put kada birate poklon promislite biste li možda poklonili unikatnu čokoladu. kao što smo već rekli, čokolada je nešto što će oduševiti svakoga i malo je takvih koji je ne vole.


Bilo da se radi o božiću, novoj godini ili sasvim običnom danu u godini. Tako kao i noć ima i čokolada svoju moć!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual