BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokolada od govedine bit će prodajni hit

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 1 minuta
cokolada od govedine bit ce prodajni hit

Prehrambeni tehnolog dr. Mustafa Farouk s Novog Zelanda uvjeren je da će njegova mesna čokolada postati veliki hit.

Prehramebni tehnolog dr. Mustafa Farouk s Novog Zelanda uvjeren je da će njegova mesna čokolada postati veliki hit. Uostalom u njoj je 50 posto govedine, što znači da je bogata bjelančevinama. Zamisao je predstavio butik proizvođaču čokolade, koji se njome oduševio i počeo tražiti najbolje načine kako spojiti te dvije namirnice. Na kraju su došli do zaključka da je najbolje meso samljeti u pastu i zatim je spojiti s čokoladom.

»Nije tajna da meso možemo jesti u različitim oblicima, ali nismo znali bi li ljude prevarili da jedu samo čokoladu, kad bi kušali našu čokoladu, ne bi znali što jedete.«

Po njegovom mišljenju čokolada posve prikrije okus mesa. »Proizvođač čokolade je skroz oduševljen idejom, stoga je sasvim logično da smo udružili snage i lansirali se na tržište. Kada budu ljudi shvatili prednosti te čokolade postat će prodajni hit.«

Naravno postoji i financijska strana priče: za kilogram govedine koju upotrijebe za čokoladu, proizvođač mora izdvojiti približno 15 eura, a samo jedna kockica čokolade košta 1,3 eura, što nagovještava masnu zaradu. Ali to je naravno tek početak. Farouk već testira nove recepte s ovčetinom i divljači ne bi li vidio jesu li i te vrste mesa primjerene za miješanje s čokoladom kao govedina. Sladoled od govedine već je recimo proizveden, a ne sadrži mlijeko i navodno je vrlo ukusan.

Izvor: slovenskenovice.si

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual