BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokolada po narudžbi

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
cokolada po narudzbi

Čokolada po narudžbi svakom sladokuscu omogućava ono što je oduvijek želio – izradu čokoladne pločice po sasvim svojim željama.

Čokoladom i drugim proizvodima od kakao zrna i maslaca zaslađuju se mladi i stari diljem svijeta, stoga na prodajnim policama suvremenih shopping centara nikako ne smije nedostajati široka ponuda najrazličitijih čokoladnih proizvoda. Pločicu čokolade moguće je dobiti praktički bilo gdje na svijetu, dok su bomboni, napitci i druge čokoladne delicije čak i dio lokalne kulinarike.

Čokoladnice

U čokoladarnicama, specijaliziranim prodavaonicama možemo naći još bogatiju ponudu koja obuhvaća nevjerojatna čokoladna iznenađenja da se moramo u to uvjeriti na vlastite oči ako nemamo baš bujnu maštu. No svejedno čokoladne pločice, bomboni, praline, napitci, kreme, torte i drugi slatkiši u svim mogućim oblicima ponekad nisu baš ono što u čokoladarnici tražimo. U takvim slučajevima u pomoć priskače izrada čokolade po narudžbi koja ostvaruje želje onim pravim sladokuscima, željnih baš posebnih kombinacija okusa.

Čokolada po narudžbi

Upravo zbog brojnih mogućnosti koje otvara kombiniranje slatke čokolade s drugim odličnim dodacima, čokolada po narudžbi je vrlo omiljen odabir zahtjevnijih, ali i sasvim običnih sladokusaca. Ni jedna čokoladarnica naime u svojoj vrlo širokoj ponudi ne može ponuditi baš sve kombinacije – već i sama čokolada je na raspolaganu u najmanje tri osnovna »okusa«, da sve moguće dodatke ni ne spominjemo. Svima je poznana kombinacija čokolade i lješnjaka koja je danas na prodajnim policama tako česta kao čokoladne pločice bez dodataka. Osim lješnjaka, uz čokoladu pašu i drugi orašasti plodovi, i naravno voće (posebno preliveno tekućom čokoladom), karamela, različita kremasta punjenja i slični dodaci. Za savršenu kombinaciju je tako ponekad potrebno upotrijebiti svu svoju maštu te naručiti izradu čokolade po svojoj želji.

Čokolada po narudžbi omogućuje svakome sladokuscu ono što je oduvijek htio – izradu čokoladne pločice sasvim po svojim željama. Za početak možemo izabrati vrstu čokolade, a na raspolaganju je i »šarena čokolada“, pločica od tri vrste čokolade. Pločicu potom obogaćujemo raznim dodacima – voćem, orašastim plodovima, začinima i drugim zanimljivostima, a možemo dodati i posebne čokoladne dodatke u obliku različitih motiva. Za kraj naravno ne smije izostati mogućnost natpisa po želji – tako je čokolada po narudžbi idealna za razne prigode, na primjer za rođendane, godišnjice, proslave i druge praznike, a naravno omogućava i personalizaciju čokoladne pločice, pa će to biti odlično iznenađenje baš za svakoga.

Bez obzira hoće li čokolada po narudžbi završiti u vašim ustima ili ćete ju nekome pokloniti, mogućnost izrade ovakve posebne čokoladne pločice je ispunjenje želja svakog ljubitelja čokolade. Jedinstvene kombinacije različitih okusa zadovoljit će ukuse svakog sladokusca, a posebna poruka oduševit će osobu kojoj je namijenjena. Zašto onda ne bi izabrali čokoladu po narudžbi?

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual