BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokolada po vašoj mjeri, online trgovina Moja čokolada

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
cokolada po vasoj mjeri online trgovina moja cokolada

Čokolada je uvijek dobra, a posebno ona koju najviše volimo.

Koju voliš najviše?

Čokolada je uvijek dobra, a posebno ona koju najviše volimo. Neki najviše vole tamnu čokoladu, drugima se opet ona čini premalo slatka i pregorka; neki obožavaju samo čokolade s lješnjacima i grožđicama, dok će drugi opet biti odvažni i probati poneki novi, neuobičajeni dodatak čokoladi. Kako bi svaki čokoholičar dobio svoju najdražu čokoladu, odsad je na raspolaganju mogućnost da ju napravi sasvim sam.

Čokoladu po mjeri je naime moguće naručiti preko interneta?

Stvar je posve jednostavna. Čokoladu po mjeri je naime moguće izraditi i naručiti preko interneta - na online stranici najprije odaberemo svoju najdražu vrstu čokolade (ili ako se radi o poklonu, onda te osobe). Na raspolaganju su nam svima poznate tri vrste čokolade (mliječna, bijela i tamna) koje je moguće i kombinirati, pa se može tako jedna čokoladna pločica bahatiti različitim vrstama čokolade. Većini sladokusaca već je i to teško odrediti, jer svaki je izbor ukusan i dobar na svoj način. Nakon što padne odluka s kojom ćemo vrstom čokolade imati posla, na red dolazi veliki i bogat izbor dodataka kojima možemo obogatiti svoju čokoladu. Za dekoriranje i ljepši izgled čokolade na raspolaganju su različiti motivi (od ženstvenijih cipelica, srca i cvjetića, do automobila, vijaka i lopti, primjerenijih za muškarce, ali i životinjski uzorci kojima će biti oduševljena djeca), koji će svaku čokoladu još više personalizirati i zadovoljiti estetski okus svakog sladokusca.

Namijenjenu za poklon

Uz čokoladnu pločicu, namijenjenu za poklon, odlično će pasati i kakva kratka romantična, duhovita ili vragolasta poruka, koja će izmamiti osmijeh na licu. Za veću raznolikost u okusu tu je cijelo brdo raznoraznih dodataka među kojima će i najzahtjevniji naći nešto odgovarajuće. Na raspolaganju je široka paleta suhog voća (maline, jagode, suhe banane ...), orašastih plodova (lješnjaci, pistacije, bademi ...), začina (crveni papar, čili, kandirani đumbir...) i drugih posebnih, ne tako uobičajenih dodataka (bomboni Smarties, pahuljice s jagodama, pelud, Aloe vera, sušeni luk...). Pored svega toga potrebno je naglasiti da se svaka pojedinačna čokoladna figurica izrađuje ručno, s velikom dozom ljubavi i preciznosti, što čokoladi daje još veću vrijednost. Svi proizvodi su napravljeni od prvoklasnih i najkvalitetnijih sastojaka i zbog toga mogu biti i prestižan dar za određene ljude ili poslovne partnere.

Po izboru se osim čokoladnih pločica izrađuju i bombonijere. Na raspolaganju su bombonijere u tri različite veličine i praline različitih okusa (s orašastim plodovima, alkoholom, nougatom, marcipanom ...), doslovno za polizati prste.

Čokolada koju je moguće napraviti po svom izboru originalan je, personaliziran slatki poklon, kojim je moguće razveseliti svoje bližnje, ili pak poklon kojim se možemo zasladiti sami. Svaki obožavatelj čokolade zna da je čokolada zdrava i dobra navika, koja život čini slađim, i zato bi si ju morao na svako toliko vremena priuštiti svaki čovjek koji je ne dobiva često na dar i koji se barem malo voli.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual