BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni personalizirani pokloni za svakoga

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
cokoladni personalizirani pokloni za svakoga

Tražite li i vi poklon za vrlo dragu osobu i ne znate što biste joj poklonili?

Zašto ovoga puta ne bi poklonili nešto osobnije, na primjer personalizirani čokoladni poklon?

Personalizirani pokloni su pokloni od srca

Svatko od nas bi htio razveseliti svoje najbliže. Nema ljepšeg načina za izražavanje naklonjenosti od pomno odabranog poklona koje dolazi od srca. Osmijeh na licu drage osobe nedvojbeno je najljepši poklon koji primamo kada darujemo druge. Stoga su danas sve omiljeniji personalizirani pokloni jer na baš poseban način odražavaju odnos primatelja i davatelja poklona. Najbolje u svemu tome jest da se i najjednostavniji darovi mogu pretvoriti u personalizirano remek djelo. A i primatelj i poklona uvijek će ih prihvatiti s oduševljenjem, bez obzira o kojem se poklonu radi. Sve dok je to poklon od srca, primatelj će cijeniti pozornost i trud uložen u biranje odnosno izradu poklona.

Personalizirani pokloni grade snažnije veze

Kada poklonimo nešto osobno od srca, ta stvar postaje više nego samo poklon ili lijepa gesta. Personalizirani pokloni zapravo su snažan simbol odnosa između nas i primatelja poklona, a ta veza postaje još snažnija. Govore koliko nam je stalo do te osobe i koliko ju cijenimo.

Prije rođendana i praznika mnogi se pitaju koji poklon pokloniti, a da to bude prava stvar. Ali koliko je različitih ljudi toliko je i različitih ukusa. Zato je toliko važno da poklon bude pomno odabran i prilagođen interesima primatelja. Kod biranja pravog poklona ključno je da poznajete primatelja – što voli raditi u slobodno vrijeme, kakve su njegove želje? Nipošto ne pokušavajte izabrati poklon na vrat na nos. Izdvojite vrijeme i dobro razmislite što će izmamiti osmijeh na njegovo lice.

Čokolada može biti unikatan i lijep personalizirani poklon

Možda to zvuči malo kontradiktorno jer je čokolada često generični poklon koji možemo pokloniti svakome i za svaku prigodu. Ali ako dobro znamo slavljenikov ukus i čokoladu odaberemo promišljeno (ne samo njen okus, već i razne dodatke), ne postoji više personalizirani poklon od čokolade. A ako još na nju ispišemo osobnu posvetu za primatelja, onda je to pogodak u „sridu“.

>> Na našoj Internet stranici uz našu pomoć izradite personaliziranu čokoladu!

Možete izabrati okus čokolade, vrstu dodataka te čak i natpis po svojoj želji. Svaka čokolada i svaka pojedina čokoladna figurica izrađuje se ručno, s velikom dozom ljubavi i preciznosti.

Čokoladu možete pokloniti kao samostalni poklon ili samo kao dodatak koji će dati dodanu vrijednost odabranom poklonu. Razmislite i o tome kakva bi se ambalaža primatelju poklona najviše svidjela. Je li bolja lijepa pletena košara ili drvena kutijica, možda staklena čaša ili keramička posuda? Ako vam traženje primjerenog poklona i ambalaže predstavlja problem, možete napraviti popis interesa primatelja poklona. Poklon možete birati po principu izbacivanja. A ako ni tako niste uspjeli doći do primjerenog poklona, svakako možete pokloniti personaliziranu čokoladu.

Još nekoliko savjeta za biranje prave čokolade …

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual