BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Ideje za vjenčane poklone

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
ideje za vjencane poklone

Sezona vjenčanja je pred vratima i ako ste ove godine pozvani na neko vjenčanje, zasigurno ste već razmišljali o tome što bi bilo najbolje pokloniti mladencima i što bi ih najviše obradovalo.

Ako ste se možda uslijed toga našli u dilemi, ne brinite, niste jedini. Većina svatova se pita što kupiti za poklon i gdje dobiti ideju. Zato ćemo vam u nastavku članka pomoći da se možete lakše odlučiti koji bi poklon bio najprimjereniji.

Tko će se vjenčati?

To je prvo pitanje koje si moramo postaviti jer ima bitan utjecaj na kupnju poklona. Je li to naš bliži rođak, bratić u trećem koljenu, najbolja prijateljica ili kolega iz srednje škole? Obično bližim rođacima poklanjamo malo bogatije i veće poklone nego bratiću kojeg viđamo dvaput godišnje. Osobi koja nam je vrlo bliska i mnogo smo toga zajedno doživjeli, možemo pokloniti osobniji ili kreativniji poklon, npr. album s fotografijama zajedničkih dogodovština.

Što žele budući mladenci?

To je najvažnije pitanje jer moramo izabrati poklon koji će biti koristan jer vjerojatno nitko ne želi poklon koji mu ne treba. Danas lista želja više ne predstavlja ništa neuobičajeno, zato buduće mladence možemo pitati imaju li je. Ako nemaju, svejedno je smisleno upitati ih što bi željeli imati ili što im treba. Vremena kada se za vjenčani poklon kupovao porculan i posteljina odavno su prošli.

Gdje žive?

Kod biranja poklona možemo si pomoći i pitanjem gdje mladenci žive? Imaju li već svoj dom, jesu li tek na početku uređivanja stana, imaju li već djecu? Ako tek uređuju svoj dom, onda im možemo kupiti neki kućanski aparat ili dodatak za dom koji još nemaju, a trebat će im. Ali oprez, tu uvijek postoji mogućnost da i neki drugi uzvanik kupi istu ili vrlo sličnu stvar.

Paru možemo pokloniti i poneki posebni doživljaj ili relaksaciju. Npr. bon za masažu, romantičnu večeru, adrenalinski park (ukoliko su ljubitelji adrenalina) ili vikend paket u toplicama. Bonovi su naime vrlo siguran odabir i s njima teško možemo pogriješiti.

A novac?

Najčešće i po našem mišljenju i najkorisniji poklon koji će mladence vjerojatno najviše obradovati jest novac. Vječita dilema oko novca jest koliko pokloniti, a da ne bude ni premalo ni previše. Nepisano pravilo kaže da je najbolje pokloniti toliko da pokrijemo svoju večeru, što je oko 50 eura po osobi. A zato što je novac u koverti poprilično neosoban poklon, možemo ga pokloniti na originalniji i zabavniji način. Npr. novac možemo pretvoriti u kovanice i pokloniti ga u štednoj kasici u obliku svinjice.

Osim novca možemo pokloniti i slasni čokoladni poklon. U našoj online trgovini na raspolaganju vam je čokoladno vino, različite bombonijere i premium poklon paketi. Ideje za vjenčane poklone možete pronaći OVDJE.

Personalizirani čokoladni poklon

Ako biste ipak htjeli osobniji i unikatniji čokoladni poklon za vjenčanje, preporučujemo personaliziranu čokoladu ili bombonijeru koju možete kreirati skroz na svoj način. Najprije izaberete vrstu čokolade, natpis i zatim još različite posipe. Na raspolaganju imate sve od orašastih plodova, liofiliziranog voća, različitih začina, do Smarties bombona. Za bombonijeru možete birati 6, 12 ili 24 pralina. Na raspolaganju je jako puno različitih okusa i izabrati možete one praline kakve mladenci najviše vole. Na takav način im možete pokloniti unikatan dar koji zasigurno neće zaboraviti.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual