BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mliječna čokolada od devinog mlijeka

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 1 minuta
mlijecna cokolada od devinog mlijeka

Dubajsko poduzeće Al Nassma želi svoju jedinstvenu čokoladu, napravljenu od devinog mlijeka proširiti na europsko, japansko i američko tržište.

Čokolada napravljena od devinog mlijeka

Dubajsko poduzeće Al Nassma želi svoju jedinstvenu čokoladu, napravljenu od devinog mlijeka proširiti na europsko, japansko i američko tržište. Poduzeće je osnovao šeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum, a cilj poduzeća je u budućnosti proizvesti 100 tona ekskluzivne mliječne čokolade na godinu.

Čokoladni proizvodi

Al Nassma već surađuje s poznatim austrijanskim proizvođačem čokolade Manner, a sam proizvod već je moguće kupiti u Dubaju. Na nekoj od tamošnjih farmi već se pase više od tri tisuće deva koje daju mlijeko za čokoladne proizvode. Devino mlijeko zatim koriste umjesto običnog kravljeg, a proizvodi su na raspolaganju u lokalnim trgovinama kao i u luksuznim hotelima i na privatnim aerodromima. Planirana je i prodaja putem interneta.

Ekskluzivni proizvod

Marketinški djelatnik poduzeća Al Nassma kaže da proizvod ne namjeravaju prodavati u supermarketima jer se navodno radi o ekskluzivnom proizvodu. Sam o čokoladi kaže: »Ta čokolada ne sadrži aditive, a njen okus je zanimljiv i zbog lokalnih začina, orašastih plodova i meda koji joj daje svojstven okus. Devino mlijeko je i zdravije od kravljeg jer sadrži pet puta više C vitamina, manje laktoze i više inzulina, a vrijedi i za manje masno. Zato je primjereno i za dijabetičare, kao i za one koji ne podnose laktozu.«

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual