BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Najbolji čokoladni pokloni za božić

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
najbolji cokoladni pokloni za bozic

Pred nama je najljepše blagdansko doba u godini – vrijeme veselja, druženja i darivanja. Jeste li i vi jedni od onih koji se svake godine iznova pitaju što pokloniti svojim najbližima? Što kad bi ih ove godine razveselili čokoladom?

Što kad bi ih ove godine razveselili čokoladom?

Čokolada – poklon za svaku prigodu

Vjerojatno ne postoji tako svestrani poklon kao što je čokolada – bez obzira o kakvoj se prigodi radi, čokolada je baš ona točka na i raznim poklonima za rođendane, praznike, posjete i druženja s prijateljima. Jeste li već pomislili da poklonite samo čokoladu? Ako ste u dvojbi i mislite da samo čokolada nije dovoljna kao poklon, otkrit ćemo vam da su je poklanjali još i Asteci, i to samo najuglednijim članovima društva. Vjerovali su da su kakao zrna hrana bogova, zato su je poklanjali samo za posebne prigode. Danas je čokolada tako reći standardni poklon, bilo da je poklonjena samostalno ili pak kao dodatak uz odabrani poklon.

Svestrani poklon, primjeren za svakoga

Čokolada spada u najsvestranije i zanimljive poklone iz više razloga. Zaista je malo stvari koje mogu stvoriti takve užitke i omogućiti nam svojevrsno iskustvo, a istovremeno tako blagotvorno utjecati na naše raspoloženje. No, čokolada je zasigurno jedna od njih. Ima iznimna antioksidativna svojstva, snižava krvni tlak, pozitivno utječe na razinu kolesterola u krvi i sprječava razvoj infekcija u tijelu.

Pred nama je najljepše blagdansko doba u godini – vrijeme veselja, druženja i darivanja.

Osim toga pospješuje zacijeljivanje rana i blagotvorno djeluje na kožu, što je također razlog da su njeni glavni sastojci tako omiljeni u kozmetici. Osim toga primjerena je za ljude svih dobi – oduševit će i mlade i one malo starije, zapravo mlade u duši.

Poklon koji primatelj sigurno neće tek tako zaboraviti

Ako još uvijek sumnjate u to da je čokolada savršen poklon za ovogodišnji božić, onda još niste jeli pravu čokoladu. A ako je poklon namijenjen sladokuscu, onda je to pogodak “u sridu“. Osim toga se ove godine ne ćete pitati što pokloniti voljenoj osobi; njoj će čokoladni poklon zasigurno biti pri srcu, posebice ako ćete se njime zasladiti zajedno. Nemojte zaboraviti i na vanjski izgled čokoladnog poklona – omotajte ga poklon papirom s prazničnim motivima i dodajte kakvu raskošnu mašnu ili vrpcu.

Top 4 zanimljiva poklona za ovogodišnji božić

Zato što je ponuda čokoladnih božićnih poklona na našoj web stranici ove godine posebno bogata, odlučili smo priskočiti vam u pomoć i otkriti koja su to top 4 zanimljiva poklona kojima možete iznenaditi svoje najbliže.

1. Personalizirana čokolada

Tražite li način kako bi svojem najdražem ili najdražoj poklonili što personaliziraniji poklon, savjetujemo vam biranje čokolade koja biti izrađena posebno za nju/njega. Pokloniti mu/joj možete čokoladu s njegovim odnosno njenim najdražim okusom i posipom na koji možete dodati i natpis po vlastitoj želji.

2. Čokoladna kozmetika

Zašto ove godine ne bi svojoj ženi, djevojci, prijateljici, sestri ili mami poklonili nešto iz naše slatke linije kozmetičkih proizvoda? Ako ta važna žena u vašem životu voli biti lijepo uređena, a ujedno je i strastvena čokoholičarka, time ćete ubiti dvije muhe jednim mahom. Čokolada je bogata proteinima, mineralima, vitaminima i aminokiselinama koje blagotovorno djeluju na kožu, a kao šećer na kraju čokoladni kozmetički proizvodi imaju i divan miris kojemu zasigurno neće moći odoljeti.

Postoji li neka vrsta opuštanja koja bi više pasala strastvenom čokoholičaru od čokoladne masaže? Jamčimo vam da ovakvo iskustvo ni jedan primatelj poklona neće tako lako zaboraviti. Priuštite mu odnosno joj senzualno čokoladno opuštanje cijelog tijela, leđa i lica, omogućite toj osobi relaksaciju za dušu i tijelo koju će još dugo pamititi.

Neka ovogodišnji praznici budu čokoladni!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual