BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Originalni pokloni za blagdansko vrijeme

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
originalni pokloni za blagdansko vrijeme

Mogućnosti su beskonačne, a vrijeme je savršeno pa ne morate tražiti izgovore – čokolada je uvijek pravi izbor, posebno u blagdansko vrijeme!

Prosinac je već dobro poznat kao blagdanski mjesec jer praktički svih dana u mjesecu uživamo u blagdanskoj atmosferi. Već početkom mjeseca ili čak i prije potrebno je pripremiti blagdanske ukrase, a i trgovine se natječu koja će ponuditi ljepše poklone za nadolazeću blagdansku sezonu. Tako je česta pojava da je već i studeni u velikim trgovačkim centrima blagdanski obojan, a svugdje se pripremaju za navalu posjetitelja početkom prosinca.

U Sjedinjenim Američkim Državama je u znaku shoppinga već zadnji petak u studenom, takozvani »crni petak«, kada trgovci po povoljnim cijenama nude poklone za nadolazeći blagdanski mjesec.

Originalnji pokloni

Kod nas takvih običaja dosad nije bilo, već je shopping groznica počinjala početkom prosinca. Šestog u mjesecu slavi se Sveti Nikola, za mnoge obitelji prvi prosinački blagdan za koji je potrebno osigurati poklone. Oni koji se više raduju Djedu Božićnjaku imaju još nekoliko tjedana vremena da osmisle nešto specijalno. Uz takvu masu kupaca zalihe brzo nestaju, a posebice brzo nestaju s polica oni originalniji pokloni.

U blagdanskom razdoblju trgovine su pune aktualnih prodajnih hitova, a svake se godine pojavljuju proizvodi koji su masi kupaca u to vrijeme posebno privlačni. Tu se obično ne radi o nekim posebno zanimljivim, korisnim ili originalnim poklonima, već o onim namijenjenim masi. Za originalne poklone ipak se moramo malo više potruditi. U specijaliziranim prodavaonicama naći ćemo niz proizvoda koji su primjereniji za darivanje od onih masovno proizvedenih artikala iz velikih supermarketa. Lijep primjer su čokoladni pokloni koje ćemo pronaći u u čokoladarnicama i slastičarnicama. Čokolada pruža cijeli niz originalnih poklona, kao stvorenih za poklanjanje tijekom blagdana - od kompleta tople čokolade za dvoje protiv hladnih zimskih temperatura, do pločica čokolade po narudžbi za posebne osobe. Mogućnosti je puno, a vrijeme idealno da može proći bez izgovora – čokolada je uvijek pravi izbor, a posebice u blagdansko vrijeme!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual