BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Passero

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
passero

Predstavljamo vam ruralnu čokoladarnicu Passero.

Posjed Passero na svojoj se službenoj Facebook stranici nazvao na sljedeći način: "Posjed Passero, očaravajuća kombinacija udobnog odmora, domaćeg ugođaja i kulinarike. Dobro ishodište za otkrivanje Prekmurja." A mi otkrivamo da je Passero i više od toga. Passero obuhvaća:

Posjed za odmor Passero

Priuštite si udoban i opuštajući odmor na selu. Dva apartmana su vam na raspolaganju kada se vratite s vožnje biciklima divnom pokrajinom, plivanja u obližnjim toplicama, istraživanja kulturnih i prirodnih znamenitosti ili pak poljoprivrednih radova. Uživanje u Prekmurju na tisuću i jedan način, dobrodošli!

Mala trgovina Passero

A taku puno delicija! Više vrsta vina i žestokih pića, prirodni sokovi, prekmurska šunka i drugi suhomesnati proizvodi, paštete i namazi, bučino ulje, začini, marmelade, med ... domaće i zdravo. Obogatite svoj stol Passero delicijama ili ih pak posložite u poklon paket i podijelite s prijateljima. Pozivamo vas da dođete i kušate naše proizvode!

Vinarija Passero

Priznati gurmanski kutak za uživanje u delicijama na domaći način. Kušajte autohtone retaše, zlevanku i posolanku, domaći kruh, suhomesnate proizvode i namaze, naša nagrađivana vina i prekmursku gibanicu. Uživajte u dobrom iću i piću s pogledom na ravnicu. Otvoreni smo vikendima ili po dogovoru. S užitkom vas pozivamo da sjednete za naš stol!

Ruralna čokoladnica Passero

Ruralna čokoladarnica bogati posjet Passero novom pričom. Zapisana je u čokoladnih pločicama i pralinama. Kvalitetnu čokoladu, pomno odabrane domaće sastojke i maštu kombiniramo predanošću. Jučerašnja iskustva uz današnju inspiraciju rezultiraju novim doživljajima. Zasladite se!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual