Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Poklon za diplomu

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
poklon za diplomu

Polako dolazi jesen i mjesec rujan kada se obrane diplomskih radova redaju jedna za drugom i popis novih diplomanata svakim je danom duži. Diploma je jedan od važnijih životnih uspjeha.

Polako dolazi jesen i mjesec rujan kada se obrane diplomskih radova redaju jedna za drugom i popis novih diplomanata svakim je danom duži. Diploma je jedan od važnijih životnih uspjeha i događaja koji će diplomant pamtiti cijelog života, zato je lijepo da mu za taj uspjeh nešto i poklonimo. Diploma znači da je jedno životno razdoblje završilo i počinje novo, stoga poklonimo nešto što će obilježiti ovu životnu prijelomnicu.

Da ne budete u dilemi ako netko od vaših bližnjih bude ove godine diplomirao, kao pomoć smo vam napisali manji popis ideja za poklon koji će zasigurno razveseliti svakog diplomanta.

Kako izabrati pravi poklon za diplomu?

Gotovo najlakše je izabrati poklon povezan sa studijem koji je diplomant završio. Možemo mu pokloniti lijepu uokvirenu grafiku koja se odnosi na njegov novi naziv, vrlo lijep poklon su i vizitke na koje ćemo ispisati njegovo ime zajedno s novim nazivom, set kemijskih olovaka s gravurom ili pak majica s malce šaljivim natpisom povezanim s njegovim završenim studijem odnosno diplomom.

Možemo mu pokloniti i razna pomagala koje će biti diplomantu potrebna na poslu nakon završetka studija, no svakako je smisleno prije upitati što bi mu dobro došlo i da onda kupimo stvari koje će zaista koristiti, a ne “skupljati prašinu“. O tome se možemo informirati kod njegovih najbližih ili pak oprezno upitati budućeg diplomanta.

Ali nije nužno da mu kupimo nešto u vezi diplome. Možemo razmisliti kakvi su njegovi hobiji, što voli raditi u slobodno vrijeme i što ga veseli. Poklon može stoga biti povezan i s njegovim najdražim aktivnostima u slobodno vrijeme.

Relaksacija nakon napornog učenja

Svakog diplomanta zasigurno bi obradovao bon za putovanje ili neku avanturu da se nakon napornih mjeseci učenja i neprospavanih noći malo odmori i isključi. Možemo mu pokloniti višednevno putovanje u daleke zemlje, vikend izlet u neku od susjednih zemalja ili pak izlet po Hrvatskoj. Na raspolaganju imamo zaista puno mogućnosti - od istraživanja novih mjesta, relaksacije u termama, do aktivnog odmora u planinama ili gurmanskog iskustva u nekom odličnom restoranu. Po želji možemo i samo dati određeni iznos novca kojim ćemo diplomantu pomoći da pokrije troškove.

Najbolji poklon za diplomu jest onaj čokoladni

Najbolji poklon koji možemo pokoniti, uz novac i čestitke s lijepim mislima, jest čokolada. Čokolada je naime najbolji univerzalni i ukusni poklon koji će uvijek razveseliti svakog primatelja. Mojačokolada.si nudi puno zanimljivih i originalnih čokoladnih poklona:

  • Ako diplomant puno svog vremena posvećuje sportu i zdrav životni stil mu je važan, onda je pametno pokloniti neku od zdravih čokolada koje nemaju dodanog šećera.
  • Lijep poklon je i slovensko čokoladno vino. Na raspolaganju je čokoladno vino napravljeno na bazi bijelog i crnog vina.
  • Čokoladne cigare s konjakom prava su kombinacija za ljubitelje opojnih cigara, slatke čokolade i jakog konjaka. Poklon kutija sadrži bocu odličnog Meukow konjaka, čokoladne cigare s tamnom čokoladnom kremom i trufflese punjene finom kremom od konjaka.
  • Možemo pokloniti također unikatnu personaliziranu čokoladu, a koju možemo kreirati baš po ukusu diplomanta. Izabrati možemo tamnu, bijelu, mliječnu i šarenu čokoladu, različite dodatke kao što je suho voće, orašasti plodovi, začini, a možemo dodati i kekse, smarties bombone i natpis po svojoj želji.
  • Na raspolaganju su također različite bombonijere: cvjetna bombonijera, bombonijera s pralinama od meda, malinama u čokoladi, praline sa sladilom od stevije, bademi u blond čokoladi i s hrskavim vaflima ...
  • I ukusne čokoladne pločice: ruby čokolada s pistacijama, tamna čokolada s jestivim srebrom, mliječna čokolada s 23 karatnim zlatom, ljubičicom i kokosom ...
  • A ljubiteljima gina možemo pokloniti premium poklon paket Gin & čokolada, koji sadrži 2 dcl vrhunskog slovenskog Limbay gina te 8 čokoladnih kuglica, punjenih ukusnom kremom s dodatkom gina.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual