BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Pokloni za njega

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
pokloni za njega

Kada poklanjamo poklone, želimo naravno pokloniti nešto što će osobu razveseliti i izmamiti joj osmijeh na lice. Pri kupovanju poklona za muškarce, bilo da je to partner, muž, sin ili prijatelj, vrlo se često nađemo u dilemi.

Problem najčešće predstavlja odgovor na pitanje što bi htjeli za poklon, a koji glasi “Ništa mi ne treba.” Zbog ovog odgovora biranje pravog poklona za njega nije baš najjednostavnije. Unatoč opće poznatom mišljenju da su muškarci, kad su pokloni u pitanju, manje zahtjevni, svakako moramo prije nego li krenemo u potragu za savršenim poklonom malo razmisliti.

Ključna pitanja koja si moramo postaviti kad kupujemo poklone za njega su:

  • Što želi?
  • Što mu treba?
  • Što ga raduje i kakvi su njegovi hobiji?
  • Koliko novaca imamo na raspolaganju za kupnju?

Kada dobijemo odgovore na ta pitanja, biranje poklona bit će puno lakše, a i mogućnosti da će osoba poklonom biti oduševljena puno su veće.

Kada poklanjamo poklone, želimo naravno pokloniti nešto što će osobu razveseliti i izmamiti joj osmijeh na lice.

Važno je upitati se o kakvoj se prigodi radi. Radi li se o proslavi rođendana, godišnjici braka ili možda momačkoj večeri? Mora li poklon biti “ozbiljniji” ili više šaljiv? Ovim ćemo odgovorom poklon moći prilagoditi prigodi. Za godišnjicu ćemo pokloniti nešto osobno i romantično, npr. poklon bon za wellness u dvoje. Za momačku večer možemo pokloniti i nešto više šaljivo, što će slavlje učiniti još zabavnijim.

Univerzalni poklon za muškarce

Jedan od univerzalnih poklona primjeren za sve prigode jest čokolada. Iako se možda nekad čini da je to ženski poklon, ima podosta slatkih čokoladnih proizvoda koji su primjereni i kao pokloni za njega.

Da čokolada i alkohol odlično idu jedno uz drugo odavno je poznato, zato u našoj online trgovini na raspolaganju imamo čak nekoliko različitih čokoladno-alkoholnih proizvoda. Ljubitelje vina zasigurno će razveseliti nadasve ukusno bijelo ili crno čokoladno vino. Onima koji više vole malo jača alkoholna pića možete pokloniti premium poklon paket gin & čokolada sačinjen od vrhunskog slovenskog Limbay gina i čokoladnih kuglica s kremom od gina ili pak poklon paket koji sadrži konjak te čokoladne cigare s tamnom čokoladom, punjene finom kremom od konjaka.

A želimo li malo obogatiti zabavu, onda je odličan izbor Berryshka Party Pack koji čine liker i čokoladne čašice za alkohol od prave tamne čokolade. Sladak i šaljivi poklon, nadasve primjeren za momačku večer jest čokoladna kamasutra s 8 unikatnih čokoladnih pločica od tamne čokolade s erotskim sadržajem.

Naravno možemo kreirati i sasvim svoj unikatni čokoladni poklon. Na raspolaganju je personalizirana čokoladna pločica za koju sami biramo natpis, okuse te posipe ili pak personalizirana bombonijera gdje možemo birati one okuse pralina koje primatelj poklona najviše voli.

Kada biramo poklone za njega ne smijemo zaboraviti da je najvažnije to da je poklonjeno od srca.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual