BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Poklonite savršeni poklon za godišnjicu braka

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
poklonite savrseni poklon za godisnjicu braka

Bliži se vaša godišnjica braka, a vi još uvijek ne znate što biste poklonili boljoj polovici? Razmišljate je li uopće smisleno svake godine slaviti tu životnu prijelomnicu?

Ako je je tomu tako, čitajte dalje.

Svaka godišnjica braka može biti posebna

Zbog brzog tempa života mnogi danas slave godišnjice braka tek na svakih nekoliko godina. No zašto biste obilježili taj prekrasni dan svake godine? Nije potrebno mnogo da se s voljenom osobom veselite svakoj novoj godini koju ste proveli zajedno, dovoljno je već da zajedno provedete vrijeme te mali znak pažnje.

Ako vas još uvijek nismo uvjerili, u nastavku pročitajte nekoliko ključnih razloga zašto slavljenje godišnjice braka poboljšava vaš brak:

Pomaže vam prisjetiti se prošlosti u pozitivnom svjetlu

Kao i sve ostale uspomene, tako se i uspomene s vjenčanja tijekom godina mijenjaju, no činjenica je da su uspomene od ključnog značenja za održavanje sretnog i dugog braka. Prema mišljenju stručnjaka, naklonost i poštovanje jedni su od najvažnijih elemenata za uspješnu vezu.

Možda se pitate kako je to povezano s godišnjicom braka. Godišnjica braka savršena je prilika za slavljenje zajedničkoj životnog puta, što može dodatno začiniti vašu vezu.
Na taj dan možete zaboraviti uobičajene obaveze i prisjetiti se dana koji je zauvijek promijenio vaše živote. 
Na taj dan možete zaboraviti uobičajene obaveze i prisjetiti se dana koji je zauvijek promijenio vaše živote. Buđenje uspomena i iskazivanje poštovanja može vam pomoći da se prisjetite kako ste se upoznali i zašto ste se zaljubili. Poklonite si lijepu riječ koja će vam pomoći da se usredotočite na vaše pozitivne karakteristike. Možete također pogledat filmić i slike s vašeg vjenčanja te ponovno proživjeti taj prekrasan dan.

Prilika da podsjetite svoju bolju polovicu zašto je tako posebna

Kao što smo već rekli, taj je dan odlična prilika da se usredotočite na pozitivne karakteristike jedno drugoga te se prisjetite koliko si značite. Svojoj dragoj odnosno dragom možete reći i pokazati da je još uvijek, te da će uvijek biti, prioritet u vašem životu. Lijepo je ako tog dana jedno drugome poklonite poklončić, no ono što najviše znači su lijepa riječ i pažnja.

Dan za stvaranje novih uspomena i tradicije

Sva slavljenja, kakva god bila, stvaraju nove uspomene i tradicije. Ništa neće izmamiti veći osmijeh na lice od rečenice »Sjećaš li se kada …«. Postavljanje novih tradicija na samom početku braka vrlo je važno, budući da ti rituali s vremenom dobivaju na vrijednosti te paru pomažu ploviti kroz buran tok života. Godišnjica braka je zato savršeno vrijeme za stvaranje nove tradicije – koja može biti povezana s izmjenjivanjem darova, odlaskom na neko vama drago mjesto, ili jednostavno romantičnom večerom u dvoje

Izrazite svoju ljubav ljubavnim pismom

Pretočite svoje osjećaje na papir te ljubavnim pismom na malo drugačiji način izrazite ljubav. Ljubavna pisma mogu biti predivan dar za godišnjicu braka poroke te istovremeno predivan način kako partneru pokazati koliko vam znači. Osim toga mogu postati lijepa uspomena koju možete zajedno sa svojom boljom polovicom godinama čitati i prisjećati se sretnih trenutaka.

Pitate se kako napisati ljubavno pismo koje će izmamiti suze na licu vaše drage odnosno dragog?

Naš savjet je da u pismu ne zaboravite dvije sljedeće stvari:

1) Osvrnite se na prošlost

Povedite svoju bolju polovicu na osjećajno putovanje vašom prošlošću. U pismu naglasite najljepše trenutke vaše veze, od prvih početaka pa sve do danas. Ne zaboravite opisati svoje osjećaje prilikom različitih događaja – možete na primjer napisati kako ste bili uzbuđeni prije prvog spoja ili vjenčanja, ili kakav je bio vaš prvi dojam o njoj odnosno njemu kada ste se upoznali. Možda ćete se moći zajedno nasmijati ili saznati nešto što niste znali jedno o drugome.

2) Pogledajte u budućnost

Nakon što svog dragog ili dragu prisjetite vaših početaka te mu/joj izjavite bezuvjetnu ljubav, ne zaboravite izraziti i svoje želje za budućnost. Kažite da se veselite novim godinama i izazovima, prvenstveno vremenu provedenom s njim odnosno njom.

Ako je vaša bolja polovica sladokusac, ljubavnom pismu možete dodati i čokoladicu iz naše online trgovine,koja će vaš poklon za godišnjicu braka učiniti savršenim!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual