BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Poslovni pokloni

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
poslovni pokloni

Ponuda poslovnih poklona bogata je baš kao i ponuda osobnih poklona, dok je njihov utjecaj možda čak i veći.

U poslovnom je svijetu jednako važno imati dobre međusobne odnose zaposlenih kao i s drugim poduzećima. Praktički je nemoguće uspjeti ako se kao poduzeće ne okružimo poslovnim partnerima od povjerenja, što svakako svima donosi napredak. Za održavanje poslovnih odnosa potrebno je stalno voditi računa, jedan od njih je povremeno poklanjanje poslovnih poklona.

Takve geste privrženosti imaju veliko simboličko značenje i utječu na to kako će suradnja između dva poduzeća biti u budućnosti, stoga je potrebno biranju poklona posvetiti malo više vremena i pobrinuti se da darivanje bude obostrano korisno iskustvo. A sve počinje biranjem poklona.

Biranje poslovnog poklona

Biranje poslovnog poklona sve je prije nego lagani zadatak. Isto kao i kad biramo poklone za privatne svrhe, vrijedi i za poslovne da moramo dobro razmisliti i odlučiti se za jednu od bezbroj mogućnosti odnosno za onu koja će ostaviti najbolji dojam. Ponuda poslovnih poklona isto je tako široka kao i ona za osobne poklone, no njihov je utjecaj čak i malo veći. Jedna mogućnost je naravno ta da se oslonimo na one klasične, univerzalne proizvode koji se često koriste kao pokloni. I u poslovnom svijetu također su to čokolade, iako sama čokolada daje jako puno slobode kod biranja poklona, zato nismo ograničeni samo na one proizvode koji su već gotovo izlizani.

Čokoladni proizvodi, namijenjeni kao poslovni pokloni

Čokoladni proizvodi, namijenjeni kao poslovni pokloni, obično su proizvodi nešto višeg cijenovnog ranga, to nisu baš najjeftinije čokoladne pločice. Primjerene su na primjer bombonijere, praline ili druge zbirke čokoladica, a još će veći dojam ostaviti neke prestižnije varijante koje se skrivaju u lijepim kutijicama, opremljenim logotipom i sloganom poduzeća. Odličan dojam će ostaviti i čokolade s posebno odabranim dodacima, kakve posebice poklanjaju ona poduzeća koja posluju na nekom posebnom geografskom području. Najčešći darovi su tu čokolade s lokalnim okusima i motivima, što je apsolutna dodana vrijednost poklona. U svakom su slučaju dobrodošli čokoladni poslovni pokloni personalizirane čokoladne pločice jer ih možemo oblikovati po želji, posebno za svaku situaciju i za svako poduzeće ili osobu.

Čak i za one zahtjevnije naći će se odgovarajući čokoladni poslovni pokloni. Odličan izbor u tom slučaju je je čokoladno vino koje spaja okuse dva najomiljenija poklona, a ujedno elegantnom ambalažom daje onaj pravi izgled kvalitetnog poslovnog poklona. Odlična opcija jest da poklonimo recimo neki od pripremljenih kompleta čokolade i drugog specijaliteta, na primjer bocu domaćeg ulja i paketić tjestenina. Ako nastavimo s čokoladnim poklonima doći ćemo do čokolade velikanke (op.p. ogromne čokolade), nekoliko kilograma teške čokoladne pločice, koju će zasigurno svatko tko ju dobije na dar još dugo pamititi!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual