BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Rawr - čokolada bez glutena

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 1 minuta
rawr - cokolada bez glutena

Dopustite da vam prvo s ponosom saopćimo da sve Rawr čokolade (sirove, veganske, bez glutena) sadrže 100% organske sastojake, prirodno su zaslađene.

Sve Rawr čokolade tako ne sadrže gluten te su primjerene za sve bolesnike s celijakijom. U nastavku predstavljamo usporedbu. i imaju Fairtrade certifikat.

Rawr čokolade

  • Sirove i neobrađene čokolade< strong>. Sastojci se obrađuju na maksimalno 45 stupnjeva celzija (na taj način zadržavaju sve hranjive tvari).
  • Ne koristimo rafinirani šećer ili šećer šećerne repe. Kao prirodno sladilo uvijek se koristi isključivo kokosov šećer, koji ima niži glikemijski indeks od bijelog šećera. Dobre vijesti za dijabetičare!
  • Veganske i bezglutenske. Dobra odluka za vaše tijelo.
  • Svi sastojci su 100% organski (dobili smo SOIL certifikat), što znači da se u čokoladi ne koriste pesticidi ili kemikalije.
  • Pravi, jednostavni i prirodni visokokvalitetni sastojci. Etički proizvedene.
  • Upotrebljavamo što manje ambalaže, koja se može 100% reciklirati.

Većina ostalih komercijalnih čokolada

  • Često su obrađene na 130 + stupnjeva celzija, što dovodi do uništenja enzima i drugih hranjivih tvari.
  • Pune su rafiniranog bijelog šećera. Dokazano je da visoki sadržaj glikemijskog indeksa sastojaka povećava razinu šećera u krvi i ima snažan učinak na dugoročno zdravlje.
  • Dodani su mliječni sastojci. Mogu sadržavati gluten.
  • Dodani su razni sintetički dobiveni sastojci (često u laboratorijima, bez kontakta sa suncem).
  • Često se koriste jeftini umjetni pojačivači okusa i hidrogenizirana ulja.
  • Upotrijebljena je plastika koja se ne reciklira.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual