BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Smiješni pokloni

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
smijesni pokloni

Danas, kada su nam već svima pune glave svega, prikladan poklon vrlo je teško izabrati.

Usuđujemo se tvrditi da se baš svi bar jednom u životu susretnemo s dvojbom što nekome pokloniti. Smiješni pokloni mogu nas toga spasiti – prigodna su za sve ljude, a i naći će se za sve prigode. Srećom pa je ponuda dovoljno široka da zadovolji i one zahtjevne kupce.

Primjeren poklon

Danas kada svi imamo sve, primjeren poklon vrlo je teško izabrati. Nema potrebe da to budu uvijek iste stvari, budimo originalni, poklonimo nešto komično, smiješno, nemojmo se sramiti ili brinuti. Budimo hrabri i ovoga puta poklonimo nešto komično. Istina je da je na nama da odaberemo nešto komično, stoga moramo razmišljati i osobi kojoj ćemo to pokloniti (što vrijedi i za sve druge poklone). Postoji više vrsta smiješnog darivanja. Pogledajmo najprije one primjerene za odrasle osobe – to su zasigurno komični natpisi na različitim praktičnim predmetima. Natpis može biti općeniti, kupljen gotov, ili ga možemo sami oblikovati posebno za tu osobu i prigodu. Ako komičan natpis kombiniramo sa slatkim materijalom, na primjer čokoladom, učinak će biti slađi. Druga kategorija smiješnih poklona su erotski pokloni. Ona su svejedno ograničena na dob i prije svega prigodu darivanja. Možemo ih naći gotovo posvuda, imaju zajedničke točke, namijenjeni su prije svega za momačke i djevojačke, ali i za rođendane i slične prigode.

U smiješne poklone spadaju i ona povezana sa zabavom, na primjer pivske igre i pomagala.

Čak i djeci možemo pokloniti puno stvari koje će ispasti komično, a bit će i praktične. Za dječje darove na raspolaganju su nam aktualni crtani junaci, ali i najrazličitiji proizvodi s omiljenim i smiješnim dječjim motivima. Među čokoladnim poklonima puno je onih koji će djetetu smješak na lice.

No ako se ipak odlučimo za smiješan poklon moramo pripaziti na nekoliko stvari. Prvo je to da osobu poklonom ne uvrijedimo. Poklon ne smije biti samome sebi svrha, a isto tako dobro je izbjegavati poklone koji su samo smiješni i ništa više. Komična dimenzija neka bude samo jedna od karakteristika odabranog poklona koji će biti kompletno iznenađenje.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual