Naruči sastojce uz 10% popusta:
Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Hladne zimske večeri idealna su prilika da pogledate zanimljiv film ili se opušteno podružite s prijateljima. A u tim idiličnim trenucima, dok sjedite uz prozor i gledate ples pahuljica na livadi, savršeno će vam prijati topla čokolada. Za ugodnije večeri je svakako pametno imati na zalihama kvalitetnu mješavinu za pripremu tople čokolade. Život će tako postati još slađi …
U dugim stoljećima otkako je topla čokolada izumljena, dogodili su se prilični napretci osnovnog recepta, a ujedno su se pojavile i brojne varijante tople čokolade. Danas je stoga ponuda mješavina za pripremu tople čokolade iznimno bogata i obuhvaća na prvi pogled nešto neobičnije dodatke, ali isti su se vrlo brzo prilagodili i postali iznimno omiljeni. Zato svi vi koji ste mišljenja da se suprotnosti privlače i u kulinarici, priuštite si toplu čokoladu s dodatkom mentola ili pak odajte počast »izumiteljima« ovog napitka uz dodatak čilija.
Za ugodnije večeri je svakako pametno imati na zalihama kvalitetnu mješavinu za pripremu tople čokolade.
Na raspolaganju su vam dodaci poput raznog voća ili orašastih plodova, svi vi koji volite bijelu čokoladu, za ugodnije večeri priuštite si toplu čokoladu pripremljenu od posebne mješavine, napravljene od bijele čokolade. Mogućnosti su praktički neograničene, a već pripemljenu toplu čokoladu možete nadopuniti i dodatkom po svom izboru. U zimskom periodu, a posebice onom predblagdanskom, odlično će pasati topla čokolada s cimetom, koja će i svojim mirisom stvoriti posebnu atmosferu. Klasični dodatak uz toplu čokoladu za ugodnije večeri, a s kojim ne ćete pogriješiti, jest šlag.
Većina ljubitelja tople čokolade složit će se da je prava topla čokolada ona u kojoj »žlica može sama stajati«. Ako se s tim slažete i vi, prvo je pravilo svakako primjena kvaitetne mješavine za tople čokolade, jer će inače rezultat biti sličniji kakau nego pravoj toploj čokoladi. Osnovni recept za pripremu koji ćete naći na ambalaži možete i malo preinačiti, želite li da konačni proizvod bude gušći dodajte manje mlijeka (životinjskog ili biljnog) nego što je predviđeno. Uz malo eksperimentiranja brzo ćete shvatiti koji je najbolji omjer za željenu gustoću tople čokolade. U slučaju ako pogriješite s doziranjem možete si pomoći s malo kukuruznog škroba koji će vm dobro doći i kod zgušnjavanja brojnih drugih jela, zato ga je dobro imati u kuhinjskom ormariću. Savršena topla čokolada u ovom je slučaju svakako zagarantirana!