BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Tražiš savršeni poklon? Za tebe imamo zlatnu čokoladu u obliku Slovenije

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 1 minuta
trazis savrseni poklon za tebe imamo zlatnu cokoladu u obliku slovenije

Napokon je stigla! Nakon višemjesečnog stvaranja svjetlo dana ugledala je Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.hr.

Napokon je stigla! Nakon višemjesečnog stvaranja svjetlo dana ugledala je Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.hr. Radi se o “mlađoj sestri” svima dobro poznate 3D Čokoladne Slovenije, sastavljene od 12 komada čokolade različitih okusa koji predstavljaju pojedine regije i njihove karakteristično autentične okuse.


Nova zlatna Čokoladna Slovenija očarat će te sa svojih 35g čiste čokoladne harmonije u obliku Slovenije. Napravili smo ju od vrhunske BAM zlatne čokolade za koju je značajno preplitanje okusa bijele čokolade i karamele. Majstori čokolade njen su okus razvijali čak dvije godine, a prirodno zlatno obojanu čokoladu dobili su tako što su joj dodali karamelizirani šećer i mlijeko. Nastala je premium čokolada s notom karamele, maslaca i vrhnja, s blagom aromom soli, kremaste svilene teksture i zlatnog sjaja. Čak i ako si jedan od najzahtjevnijih ljubitelja čokolade, uvjereni smo da će te njen okus oduševiti.


Pakirana je u elegantnu crnu ambalažu sa zlatnim printom i odličan je izbor za poklon, mali znak pažnje, zahvalu ili kao slatko predstavljanje Slovenije kao malenog raja na zemlji. Kreirali smo ju za tebe kako bi biranje poklona odsad bilo lakše i da bi se mogla Slovenija predstaviti na malo drugačiji, inovativniji i slađi način.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual