BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Tražite ideje za originalan rođendanski poklon?

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
trazite ideje za originalan rodzendanski poklon

Kada poželimo razveseliti naše najbliže, obično je najteže pronaći dobru ideju za rođendanski poklon. Stoga smo za vas pripremili nekoliko ideja s kojima ćete ih zasigurno oduševiti.

Kada želimo razveseliti naše najbliže, uobičajeno je teško naći dobre ideje za rođendanski poklon, zato smo pripremili garnituru takvih poklona s kojima ćete sigurno biti oduševljeni.

Poklon za rođendan je ponekad pravi podvig izabrati jer želimo da primatelju poklona istovremeno poklonimo nešto posebno i nešto osobno. To nije uvijek lako dostići i vjerojatno svi imamo iskustva s time da nam se sitnice skupljaju na policama i u ormarima, ne upotrebljavamo ih te imaju funkciju skupljača prašine. Jedno od najboljih rješenja je da poklonite poklon koji se može pojesti ili popiti, jer time ubijete dvije muhe odjednom – osigurate da se na poklonu neće skupljati prašina, a uz to primatelja poklona razveselite nečim upotrebljivim, ukusnim i prije svega slasnim.

Za vas smo pripremili izbor ideja za rođendanski poklon, koji su primjereni za sve ukuse, za žene i za muškarce, za mlađe i za starije. Dodatna vrijednost poklona u internet trgovini mojacokolada.si je ta da ih možete opremiti osobnom porukom i tako primatelja dodatno iznenaditi te razveseliti.

Čokolada sa osobnom porukom je idealan rođendanski poklon

Kada tražite rođendanski poklon s kojim ćete zaista iskakati i iznenaditi primatelja, čokolada sa osobnom porukom je sigurno pravi izbor. Možete birati između različitih okusa te sastaviti čokoladu po vašoj želji, a za točku na i na nju možete napisati, na primjer mami, da je najbolja na svijetu, svojoj dragoj recite da ju volite, a prijatelja razveselite porukom neka i dalje bude „super frend“.

Nema ljepšeg od osmijeha i zahvale koju dobijemo u zamjenu, istovremeno se možemo svi zasladiti sa izabranom delicijom.

Personalizirane kutijice s pralinama

Za sve vas koji želite rođendanski poklon, u kojem je osobna poruka zapakirana i vidljiva tek kad se otvori, idealan izbor su personalizirane kutijice sa pralinama. Možete izabrati različit broj pralina, a kutijicu opremiti osobnom porukom ili kratkim natpisom. Minimalna količina za narudžbu je 20 komada, zato je ovakav poklon za rođendan dodatno primjeren, pogotovo ako će biti kakva zabava na kojoj će praline razveseliti i nasmijati sve prisutne goste.

Želite izabrati neuobičajen rođendanski poklon?


Originalan i unikatan poklon za rođendan je sigurno foto čokolada. To je bijela čokoladna pločica na koju možemo dodati fotografiju po vašem izboru. Takav tip poklona je idealan za najmlađe, jer možete otisnuti na čokoladu, na primjer, njegovog najdražeg junaka, ali i za ljubljenu osobu koju možete iznenaditi najdražim motivom, humorističnom fotografijom ili vašom zajedničkom slikom. Svaka čokolada je izrađena ručno i zapakirana u elegantan crni omot.

Slasni čokoladni bomboni u originalnoj ambalaži

Za sve vas koji želite pokloniti ekstravagantniji rođendanski poklon, čokoladni bomboni u tuljcu su sigurno odluka koju nećete požaliti. Pored osobne ambalaže i slasne unutrašnjosti možete i ovaj poklon opremiti osobnim natpisom i na najoriginalniji način izreći sve najbolje te primatelju poklona pokazati da ste odvojili vremena za njega.

Poklanjanje je za mnoge ljude stresno, jer se nađu u dilemi koji poklon izabrati, da usreći izabranu osobu te joj pokloniti nešto što će ju razveseliti. Kao zakleti čokoholičari, vjerujemo da su slatke delicije takav rođendanski poklon, s kojim ne možete pogriješiti, zato se nadamo da ste dobili mnogo upotrebljivih ideja i da se već veselite slijedećem darivanju prilikom kojeg ćete točno znati što izabrati da rođendanski poklon bude „pun pogodak“.

* Pregledaj široki izbor rođendanskih poklona >>

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual