BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Uskršnji čokoladni slatkiši

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
uskrsnji cokoladni slatkisi

Uskrs je pun čokoladnih delicija, među koje ne spadaju samo čokoladni zečići i čokoladna jaja.

Uskrs je pun čokoladnih delicija, među koje ne spadaju samo čokoladni zečići i čokoladna jaja.
Proizvođači čokolade nas svojim čokoladnim proizvodima svake godine iznova iznenađuju i uveseljavaju. Istina je da je za uskrs najomiljeniji i najpopularniji uskršnji čokoladni zečić, ali to nije kraj priče. No zbog tako velikog potraživanja čokoladnih proizvoda proizvođači čokoladnih delicija su došli do zaključka da će se i drugi čokoladni slatkiši i više nego odlično prodavati.

Čokoladni keksi

Uskršnji čokoladni keksi po popularnosti vjerojatno su odmah iza čokoladnih jaja. Proizvođači čokolada izrađuju ih u različitim oblicima, veličinama i punjenjima. Upravo zbog toga može svaki ljubitelj čokolade biti uvjeren da će zasigurno pronaći nešto za sebe. Danas su vrlo popularni čokoladni keksi u obliku uskršnjeg zečića, punjeni slasnom čokoladom i posipani orašastim plodovima. Česti su keksi u obliku patkica, ovčica, jaja te mnogih drugih domaćih životinja. Najbolje kod čokoladnih keksa je to da ih bez problema možete izraditi sami kod kuće.

Čokoladni janjići

Janje je još jedan od simbola uskrsa. Prvi put je bilo spomenuto još u doba Abrahama, kada mu je Bog naredio neka žrtvuje svojega sina. Puno se njih danas umjesto pripremanja pravog janjeta odlučuje za čokoladnu inačicu. Postoje različite veličine i oblici tih čokoladnih delicija, a najčešće su izrađeni od bijele čokolade. Posebice ih vole djeca jer ih čokoladni janjići svojim milim izgledom očaraju, a u ustima se doslovno tope i ostavljaju božanstveni okus.

Poklon košare

Poklon košare ne spadaju u potpunosti u ovu kategoriju, jer zapravo nisu izrađene od čokolade. Ali u sebi skrivaju puno čokoladnih proizvoda kojih nikako ne smije nedostajati za uskrs. Na dnu poklon košare obično se nalazi umjetna trava za izgled gnijezda. U gnijezdo zatim stavimo čokoladne poklone. O veličini košare ovisi koliko čokoladnih slatkiša ćemo u nju umetnuti. Među njima svakako mora biti čokoladni zečić i čokoladna jaja. Dekoraciju možemo ukrasiti čokoladnim pilićima i bombonima, a sve zajedno ukrasiti simbolom uskrsa – pisanicama. Uskršnja poklon košara najviše će razveseliti djecu jer se u njoj nalaze mnoge slatke delicije. Nikada ne znaš što se skriva ispod idućeg busena umjetne trave.

U vrijeme uskrsa izbor čokoladnih poklona zaista je šarolik. I proizvođači čokolade kao i trgovci daju sve od sebe da bi kupcima ponudili tako široku paletu čokoladnih delicija, da je izbor ponekad skoro pa nemoguć. Prilikom kupnje čokoladnog poklona promislite kome je namijenjen, a zatim se odlučite za kupnju. Sigurni smo da ne ćete pogriješiti. Za uskrs je najpopularniji poklon čokoladni zečić koji će oduševiti ama baš sve, bilo da se radi o nekome tko ima 5 ili 50 godina.

No zasigurno će se svatko oduševiti bilo kojim poklonom ako je poklonjeno od srca.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual