BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Vrhunska crna alkoholna pića, čokoladno vino

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
vrhunska crna alkoholna pica cokoladno vino

Od svih mogućih jela upravo je čokolada jelo koje najčešće ide uz poklone.

Od svih mogućih jela upravo je čokolada jelo koje najčešće ide uz poklone. Bez obzira o prigodi, uvijek možemo pronaći čokoladni specijalitet koji će odlično odigrati svoju ulogu slatkog poklona. Već i sama čokoladna pločica odlična je za darivanje bližnjih, dok će za neku posebniju prigodu dobro doći drugi čokoladni pokloni.

Među onim najprestižnijim poklonima možemo pronaći kombinaciju dva omiljena poklona – čokolade i vina.

Čokoladno vino

Čokoladno vino je profinjeno piće, kao stvoreno za poslovne poklone, ali i za darivanje prilikom drugih posebnih prigoda. Zalihe lijepih boca svakome tko treba odličnu ideju za prestižni poklon dobro će doći, bilo poslovni ili osobni.

Pomno odabran poklon

U poslovnom svijetu izmjenjivanje darova nije samo lijepa gesta, već simbolički važan čin koji može vrlo utjecati na poslovanje i suradnju između partnera. Upravo zbog toga mora poklon biti pomno odabran, za svaku prigodu posebno. Izbor je vrlo bogat, a ograničava ju samo zakon koji određuje najviši iznos poslovnih poklona, kako ne bi došlo do potkupljivanja preskupim poklonima. Ispod te granice na raspolaganju imamo sve što nam srce poželi, naravno i čokoladne proizvode. A oni se kao poslovni pokloni često koriste. Ne samo čokoladno vino, već i drugi specijaliteti su kao stvoreni za izražavanje pažnje i održavanje bliskih poslovnih veza. Čokolada posebice dolazi u obzir za ona poduzeća koja se bave djelatnostima povezanim s čokoladom, a često se čokoladnim poklonima poslužuju i poduzeća s područja turizma, ugostiteljstva, marketinga … A kao što smo već spomenuli, čokolada je univerzalni poklon za sve prigode.

Drugi univerzalni poklon na koji odmah pomislimo jest vino. Dakle kako čokoladno vino ne bi bio izvrstan poklon za svakoga u poslovnom svijetu? Osim toga što su već i oba proizvoda sama po sebi izvrstan poklon, čokoladno vino je znak prestiža i profinjen poklon i za one zahtjevnije.

Dakle kako čokoladno vino ne bi bio izvrstan poklon za svakoga u poslovnom svijetu?

Ako ni to još nije dovoljno, probajmo si zamisliti izgled takvog poklona – elegantna vinska boca nekako je simbol posebnog poklona, a još će više oduševiti dodatna poklon ambalaža, na primjer lijepa drvena kutija, u kojoj se uz bocu čokoladnog vina skriva i kakvo malo čokoladno iznenađenje. Bolji poslovni poklon teško možemo zamisliti.

Naravno da čokoladno vino nije ograničeno samo na poslovne poklone. Ipak se radi o vrhunskom vinu i odličnoj čokoladi, a što je svakako idealna kombinacija i za mnoge druge prigode. Čokoladno vino možemo također pokloniti i sami sebi. Boca koja čeka proslavu nekog posebnog dostignuća bit će odlična motivacija i dobrodošla nagrada!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual