BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Zašto je čestitka odličan dodatak rođendanskom poklonu?

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
zasto je cestitka odlican dodatak rodzendanskom poklonu

Od najmlađih pa do najstarijih – svi volimo slaviti rođendane na različite načine.

Bez obzira na to prija li nam više mirno proveden dan ili više volimo da se naš rođendan pretvori u zabavu godine – svi vole osobnu čestitku koja dolazi ravno iz srca.

Uspomena zauvijek

Nekad je bila ručno napisana čestitka obvezan dodatak k rođendanskom poklonu, dok je danas skoro pa rijetkost. Pisanje rođendanskih čestitki ne polazi baš svakome od ruke; ponekad je teško osmisliti što napisati voljenoj osobi, a posebice kad želimo da bude čestitka osobna i pisana za slavljenika ili slavljenicu. No svakako se isplati potruditi jer osobni pristup obogatit će poklon, a osim toga čestitku možemo sačuvati za uspomenu.

Prije nego li se uhvatite pisanja imajte na umu sljedeće stvari:

  • Izaberite pravu čestitku

Prioritet kod biranja čestitke neka bude to da odaberete onu koja vas najviše podsjeća na slavljenika ili slavljenicu. Ako je ljubitelj/-ica životinja potražite čestitku sa nekom simpatičnom životinjicom, ako recimo obožava cvijeće, onda odaberite čestitku s tim motivom – još bolje će biti ako nađete motiv s točno onim cvijetom koji obožava. Ako je primatelj čokoholičar, onda će definitivno biti oduševljen čestitkom s čokoladnim motivom. U našoj online trgovini možete birati različite čokoladne motive, a mi ćemo ručno napisati tekst u skladu s vašim željama.

Kad nam biranje poklona za rođendan zadaje muke, možda nam se kupnja prave čestitke može činiti vrlo jednostavnom, a mnogi često izaberu prvu na koju naiđu, bez obzira ima li veze s primateljem ili ne. Ne zaboravite – svaki detalj je bitan, stoga nije samo bitno što je u čestitki napisano, bitan je i njen izgled.

  • Pišite iz srca

Bez obzira što napisali u čestitku, neka vaša poruka bude dobro promišljena, a prije svega neka dolazi iz srca. Nije potrebno ispisati cijelu čestitku, ponekad je manje više – ponekad najjednostavnije i kratke misli znače više nego nepotrebno raspredanje. Pokušajte se postaviti u kožu slavljenika i zamislite kako će se on osjećati kada bude čitao vašu poruku. Neka se osjeća važno i prije svega voljeno.

Ako nemate drugu ideju, možete napisati nešto o vašim najdražim trenucima provedenima s tom osobom. To može biti i neki poseban događaj, a možete i nešto napisati o sasvim običnom događaju – ako će sjećanje na njega izmamiti osmijeh na lice vama, gotovo sigurno će ga izmamiti i primatelju čestitke.

Još ste uvijek u dilemi što napisati?

Ako pisanje nije baš vaša najveća spretnost, možda će vam od pomoći biti sljedeća pitanja:

  • Zašto vam ta osoba toliko znači?
  • Zbog čega je tako posebna?
  • Kako ta osoba utječe na vas, je li promijenila vaš život?
  • Je li napravila nešto zbog čega joj želite posebno zahvaliti?
  • Koju karakteristiku najviše volite kod te osobe?
  • Koja vas sjećanja vežu uz tu osobu?
  • Što vam ta osoba znači?


U današnjem digitaliziranom svijetu nekome može ručno napisana čestitka značiti više nego poklon sam. Zato nije potrebno da u potpunosti ispraznite svoje džepove – slavljeniku možete dan uljepšati već i nekom sitnicom. A što je za čokoholičare ljepše nego na poklon dobiti ukusnu čokoladu kojoj će se prepustiti?

Ako s biranjem poklona za rođendan imate poteškoaća, možda vam može pomoći naš upitnik koji će vas usmjeriti da pronađete odgovarajući poklon za vama dragu osobu – bilo da se radi o partneru, prijatelju, kolegi ili članu obitelji. Možete odabrati i dob slavljenika, spol i najnižu odnosno najvišu vrijednost koju ste spremni izdvojiti za poklon.

I ne zaboravite – manje je više!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual