BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Životinjsko carstvo i razmjena sličica

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
zivotinjsko carstvo i razmjena slicica

Životinjsko carstvo je proizvod poduzeća Kraš. Radi se o ukusnoj i slatkoj mliječnoj čokoladi koja je na tržištu već više od 70 godina.

Životinjsko carstvo

Na spomen riječi Životinjsko carstvo zasigurno svakome pred oči dolaze one male čokoladice i ono što naša djeca najviše vole - naljepnice za album! Djeci se kad ugledaju čokoladice Životinjsko carstvo zažare oči. Osim toga što je unutar omota čokolada, još veće iznenađenje je sličica sa životinjom koju s nestrpljenjem očekujemo.

Životinjsko carstvo je proizvod poduzeća Kraš. Radi se o ukusnoj i slatkoj mliječnoj čokoladi koja je na tržištu već više od 70 godina. Možda upravo zbog toga Životinjsko carstvo znamo baš svi.

Album Životinjsko carstvo

Osim čokoladica tu je naravno i album Životinjsko carstvo, vrlo bitan dodatak čokoladicama koji nikako ne smijemo zanemariti. Uz mjesta za naljepnice tu su i vrlo zanimljivi opisi životinjskog svijeta, stoga osim što zabavan, vrlo je poučan. Saznat ćete gdje žive različite životinje, kako se zovu, kako se prehranjuju, kako razmnožavaju i još mnoge druge činjenice. Album je razdijeljen po predjelima gdje životinje žive. Tako ćemo pronaći dio namijenjen šumskim životinjama, zatim onim koji žive po livadama, rijekama i močvarama, morima i oceanima te dio o životinjama koje žive u ekstremnim uvjetima, kao što su pustinje ili izrazito strme i visoke planine. Prema kraju albumaa nalazi se do posvećen životinjama iz prošlosti, točnije dinosaurusima, a koji su za djecu posebice zanimljivi.

Dobro znamo da sakupljanje naljepnica teško jer ih se u svim čokoladicama skriva čak 250, zato bi vam u tome htjeli malo pomoći, stoga vas pozivamo da pod komentar napišete koja vam naljepnica nedostaje. Možda će se naći netko među našim čitateljima koji ima upravo tu naljepnicu i poklonit će vam je, i obratno.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual