BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

-14%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

BAMbastičan paket vrućih čokolada

(5 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
38,40€
32,90 €
-14%
s PDV

Toliko okusa BAM vrućih čokolada, a vi ne znate koji odabrati? Imamo rješenje – sve. U pakiranju se krije bijela vruća čokolada koja će oduševiti sitnim komadićima mljevenih lješnjaka. Slijedi bijela vruća čokolada lagano tropskim okusom s kokosovim listićima. Okus bijele čokolade razbija klasična vruća čokolada, a ljubitelje lješnjaka oduševit će vruća čokolada s lješnjacima. Nepce dekadentnih ljubitelja tamne čokolade razmazit će ekstra tamna vruća čokolada. No kako bi šalica vruće čokolade bila stvarno ona prava, u paket smo BESPLATNO dodali i mini sljezove kolačiće. Bez njih to nije to, zar ne? Paket vrućih čokolada i mini sljezovih kolačića također može biti odlična ideja za dar.

Vruće čokolade pakirane su u već poznato praktično BAM pakiranje. U pakiranju se nalazi i mjerna žličica koja će vam pomoći u pripremi sedam toplih napitaka.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Za sve ljubitelje slatkiša, toplih napitaka i BAM dekoracija, u internetskoj trgovini BAM Become A Master pripremili smo vruće čokolade raznih okusa koje vas svojim izvrsnim okusom sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Vruće čokolade u kombinaciji s mini sljezovim kolačićima mogu biti izvrstan način da hladne večeri učinite ljepšima.

Paket vrućih čokolada oduševit će vas s čak pet različitih okusa. Bijela vruća čokolada s lješnjacima i bijela vruća čokolada s kokosovim listićima namijenjene su ljubiteljima bijele čokolade i blago tropskih okusa, dok su klasična vruća čokolada i klasična vruća čokolada s lješnjacima namijenjene ljubiteljima mliječne čokolade. Ali nismo zaboravili ni ljubitelje dekadentne tamne čokolade. U paketu je tako i BAM ekstra tamna vruća čokolada. Uz vruće čokolade tu su i mini sljezovi kolačići bez kojih šalica vruće čokolade ne bi bila potpuna. Vruće čokolade pakirane su u poznato pakiranje. U pakiranju se nalazi i mjerna žličica koja će vam pomoći u pripremi sedam toplih napitaka.

Uvjeti čuvanja
Proizvod čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a proizvod izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
  1. Zagrijte 125 ml mlijeka. U zagrijano mlijeko (125 ml) postupno dodajte jednu mjericu BAM vruće čokolade (32 g).
  2. Zagrijavajte mješavinu dok ne zakipi, često miješajući da ne nastanu grudice. Pustite da napitak kuha dok ne postignete željenu gustoću. Ako želite gustiju varijantu, upotrijebite 100 ml mlijeka. BAM savjet: u vruću čokoladu možete dodati mini sljezove kolačiće, pastu od vanilije ili lješnjaka i poslužiti.


BAM savjet: u vruću čokoladu možete dodati mini sljezove kolačiće, pastu od vanilije ili lješnjaka i poslužiti.

Predviđena isporuka:

18. 07. 2024 - 22. 07. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:5 x 220 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
38,40€ 32,90 €
-14%