BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Preporučujemo
-20%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Knjiga recepata: Torte

(28 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
24,90€
19,90 €
-20%
s PDV

Kad brend BAM i slastičarka Urška Jerman, koja stvara pod imenom Cake O‘Clock, udruže snage, nastane BAM knjiga recepata: Torte na hrvatskom jeziku. U tvrdo ukoričenoj knjizi pronaći ćete 50 različitih recepata s kojima možete pripremiti najčokoladnije čokoladne torte. Ljubitelje voća oduševit će recepti za tortu od manga s malinama ili tortu od limuna, a torta od džina i tonika svojom kombinacijom boja i osvježavajućim okusom definitivno će biti kraljica ljetnih zabava. Raspon okusa kreće se dakle od klasičnih čokoladnih, osvježavajućih voćnih torti ili modernijih verzija. Prelistajte dio knjige >>OVDJE<<.

BAM knjiga recepata: Torte su dostupne i u obliku e-knjige (PDF) koju možete naručiti >>OVDJE<<.

Knjiga je na hrvatskom jeziku.

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati s visokokvalitetnim sastojcima i sofisticiranim okusima čak i iza kućnog kuhinjskog pulta. Postanite majstor slastičarstva sa nama!

BAM knjiga recepata: Torta sadrži 50 različitih recepata za pripremu torti. Recepti su oblikovani tako da ne budu prezahtjevni i da sastojci budu svima dostupni. Zapisani na ovaj način jako su praktični i poslužit će svim ljubiteljima amaterskog slastičarstva ili će biti inspiracija za nove kreacije. U BAM knjizi nalaze se recepti za izradu različitih vrsta torti. U knjizi ćete tako pronaći recepte za tipično klasične okuse kao što je najčokoladnija čokoladna Sacher torta, Schwarzwaldska torta ili sasvim jednostavna čokoladna torta. Ljubitelje voća oduševit će torta od manga s malinama, torta Banana split ili torta od limuna, a torta od džina i tonika svojom kombinacijom boja i osvježavajućim okusom definitivno će biti kraljica ljetnih zabava. Raspon okusa kreće se od klasičnih čokoladnih, osvježavajućih voćnih torti ili modernijih verzija.

Pitanja o tome je li veličina jaja zaista bitna, kako pripremiti smjesu za biskvit, kako otopiti čokoladu i kako napraviti želatinu, kako umutiti slatko vrhnje za kreme itd., više neće biti pitanja jer smo u knjizi nešto mjesta posvetili trikovima i savjetima, koje po našem mišljenju treba slijediti tijekom pečenja. U knjizi su, pored slika svih slastica, jasno opisani koraci pripreme, a uz svaki ćete recept pronaći dodatne informacije o vremenu pripreme, složenosti i količini koju ćete dobiti nakon pripreme po receptu.

BAM knjiga namijenjena je svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na i uz izvrsne proizvode za pripremu slastica. Neka priprema za proslavu više ne bude stresna, već zabavna.

Predviđena isporuka:

22. 07. 2024 - 24. 07. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:1140 g
  • Dimenzije:30,4 cm x 21,7 cm x 2,3 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
24,90€ 19,90 €
-20%