100% sigurno online plaćanje
Kad brend BAM i slastičarka Urška Jerman, koja stvara pod imenom Cake O‘Clock, udruže snage, nastane BAM knjiga recepata: Torte na hrvatskom jeziku. U tvrdo ukoričenoj knjizi pronaći ćete 50 različitih recepata s kojima možete pripremiti najčokoladnije čokoladne torte. Ljubitelje voća oduševit će recepti za tortu od manga s malinama ili tortu od limuna, a torta od džina i tonika svojom kombinacijom boja i osvježavajućim okusom definitivno će biti kraljica ljetnih zabava. Raspon okusa kreće se dakle od klasičnih čokoladnih, osvježavajućih voćnih torti ili modernijih verzija. Prelistajte dio knjige >>OVDJE<<.
BAM knjiga recepata: Torte su dostupne i u obliku e-knjige (PDF) koju možete naručiti >>OVDJE<<.
Knjiga je na hrvatskom jeziku.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati s visokokvalitetnim sastojcima i sofisticiranim okusima čak i iza kućnog kuhinjskog pulta. Postanite majstor slastičarstva sa nama!
BAM knjiga recepata: Torta sadrži 50 različitih recepata za pripremu torti. Recepti su oblikovani tako da ne budu prezahtjevni i da sastojci budu svima dostupni. Zapisani na ovaj način jako su praktični i poslužit će svim ljubiteljima amaterskog slastičarstva ili će biti inspiracija za nove kreacije. U BAM knjizi nalaze se recepti za izradu različitih vrsta torti. U knjizi ćete tako pronaći recepte za tipično klasične okuse kao što je najčokoladnija čokoladna Sacher torta, Schwarzwaldska torta ili sasvim jednostavna čokoladna torta. Ljubitelje voća oduševit će torta od manga s malinama, torta Banana split ili torta od limuna, a torta od džina i tonika svojom kombinacijom boja i osvježavajućim okusom definitivno će biti kraljica ljetnih zabava. Raspon okusa kreće se od klasičnih čokoladnih, osvježavajućih voćnih torti ili modernijih verzija.
Pitanja o tome je li veličina jaja zaista bitna, kako pripremiti smjesu za biskvit, kako otopiti čokoladu i kako napraviti želatinu, kako umutiti slatko vrhnje za kreme itd., više neće biti pitanja jer smo u knjizi nešto mjesta posvetili trikovima i savjetima, koje po našem mišljenju treba slijediti tijekom pečenja. U knjizi su, pored slika svih slastica, jasno opisani koraci pripreme, a uz svaki ćete recept pronaći dodatne informacije o vremenu pripreme, složenosti i količini koju ćete dobiti nakon pripreme po receptu.
BAM knjiga namijenjena je svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na i uz izvrsne proizvode za pripremu slastica. Neka priprema za proslavu više ne bude stresna, već zabavna.