BAM maslac od indijskih oraščića priprema se od jednog sastojka, a to su 100 % prženi indijski oraščići, koji daju intenzivan okus. Maslac od indijskih oraščića također će oduševiti svojom izrazito kremastom teksturom, a može se upotrijebiti kao namaz, kao dodatak vašem omiljenom doručku ili kao dodatak drugim slasticama te tako obogatiti njihov okus. Zbog punog i neutralnog okusa, maslac od indijskih oraščića može se upotrijebiti i u slatkim i u slanim jelima. Odlično se slaže s jelima u kojima se upotrebljava curry ili se može upotrijebiti kao preljev za tek pečeni kolač od jabuka.
Za sve sladokusce koji vole čokoladne namaze i namaze od orašastih plodova pripremili smo kolekciju vrhunskih namaza koji vas svojim izvrsnim okusima zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Namazi su pripremljeni po izvrsnoj recepturi koja daje izrazito kremastu i glatku teksturu te autentičan, bogat okus. Ovaj smo put u kategoriju dodali još i BAM maslac od indijskih oraščića.
BAM maslac od indijskih oraščića (200 g) priprema se od 100 % prženih indijskih oraščića. Maslac od indijskih oraščića intenzivnog je okusa, zbog prženih indijskih oraščića ima izrazito kremastu teksturu, a može se upotrijebiti kao namaz, kao dodatak vašem omiljenom doručku ili kao dodatak drugim slasticama te tako obogatiti njihov okus. Proizvod sadrži samo 100 % prženih indijskih oraščića, bez drugih aditiva i palminog ulja. Zbog punog i neutralnog okusa, maslac od indijskih oraščića može se upotrijebiti i u slatkim i u slanim jelima. Odlično se slaže s jelima u kojima se upotrebljava curry ili se može upotrijebiti kao preljev za tek pečeni kolač od jabuka. Izvrstan je izvor hranjivih tvari jer je pun nezasićenih masti, proteina i ugljikohidrata. Zbog toga je prikladan i kao dodatak zdravim smoothiejima, a zbog bogatog okusa njegove će se arome savršeno kombinirati i s mješavinama za torte.
Mogućnosti su beskrajne, pustite mašti i ukusu na volju!
100 % pečeni indijski oraščići.
Može sadržavati tragove kikirikija, drugih orašastih plodova, sezama i sjemenki gorušice.
Maslac od indijskih orašića čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a maslac izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
“Ni dileme, odlično kot vsi ostali izdelki!”
“Odličen namaz. Moj sin ga obožuje!”
“”
“Zelo dobro maslo!”
“”
“”
“”
“”