BAM maslac od indijskih oraščića priprema se od jednog sastojka, a to su 100 % prženi indijski oraščići, koji daju intenzivan okus. Maslac od indijskih oraščića također će oduševiti svojom izrazito kremastom teksturom, a može se upotrijebiti kao namaz, kao dodatak vašem omiljenom doručku ili kao dodatak drugim slasticama te tako obogatiti njihov okus. Zbog punog i neutralnog okusa, maslac od indijskih oraščića može se upotrijebiti i u slatkim i u slanim jelima. Odlično se slaže s jelima u kojima se upotrebljava curry ili se može upotrijebiti kao preljev za tek pečeni kolač od jabuka.
Za sve sladokusce koji vole čokoladne namaze i namaze od orašastih plodova pripremili smo kolekciju vrhunskih namaza koji vas svojim izvrsnim okusima zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Namazi su pripremljeni po izvrsnoj recepturi koja daje izrazito kremastu i glatku teksturu te autentičan, bogat okus. Ovaj smo put u kategoriju dodali još i BAM maslac od indijskih oraščića.
BAM maslac od indijskih oraščića (200 g) priprema se od 100 % prženih indijskih oraščića. Maslac od indijskih oraščića intenzivnog je okusa, zbog prženih indijskih oraščića ima izrazito kremastu teksturu, a može se upotrijebiti kao namaz, kao dodatak vašem omiljenom doručku ili kao dodatak drugim slasticama te tako obogatiti njihov okus. Proizvod sadrži samo 100 % prženih indijskih oraščića, bez drugih aditiva i palminog ulja. Zbog punog i neutralnog okusa, maslac od indijskih oraščića može se upotrijebiti i u slatkim i u slanim jelima. Odlično se slaže s jelima u kojima se upotrebljava curry ili se može upotrijebiti kao preljev za tek pečeni kolač od jabuka. Izvrstan je izvor hranjivih tvari jer je pun nezasićenih masti, proteina i ugljikohidrata. Zbog toga je prikladan i kao dodatak zdravim smoothiejima, a zbog bogatog okusa njegove će se arome savršeno kombinirati i s mješavinama za torte.
Mogućnosti su beskrajne, pustite mašti i ukusu na volju!
100 % pečeni indijski oraščići.
Može sadržavati tragove kikirikija, drugih orašastih plodova, sezama i sjemenki gorušice.
Maslac od indijskih orašića čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a maslac izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
“Odlično”
“”
“Bom probala”
“”
“Ni dileme, odlično kot vsi ostali izdelki!”
“No dilemma, excellent like all the other products!”
“Odličen namaz. Moj sin ga obožuje!”
“Excellent spread. My son loves it!”
“Zelo dobro maslo!”
“Very good butter!”
“Super”
“”