BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Banoffee pita

  • (1)
  • Vrijeme pripreme:
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7
banoffee pita
Banoffee pita je klasični britanski desert, poznat po neodoljivoj kombinaciji banana, vrhnja i karamel umaka. U ovom receptu tradicionalnu kremu od karamela zamijenit ćemo našom BAM karamelom od karamela, koja će piti dodati jedinstvenu dubinu i bogatstvo okusa. Svojom bogatom teksturom i uravnoteženom slatkoćom, BAM Toffee Caramel unosi moderan zaokret u klasični recept i obećava da će vašu banoffee pitu učiniti još nezaboravnijom.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Banoffee pita

  • Vrijeme pripreme:
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7

Sastojci:

  • 250 g drobljenih kolačića (npr. Digestive)
  • 100g otopljenog maslaca
  • Rendana čokolada ili kakao prah

Upute za pripremu:

1. Korak Za izradu podloge: Pomiješajte zdrobljene kekse s maslacem i ravnomjerno rasporedite smjesu po dnu okruglog kalupa za torte, čvrsto pritiskajući kako biste dobili kompaktnu podlogu. Zagrijte pećnicu na 180°C i pecite podlogu 10 minuta. Zatim pustite da se ohladi.
2. Korak Fil: Izmiksati BAM Toffee karamel i ravnomjerno rasporediti po ohlađenoj podlozi od keksa.
3. Korak Banane: Banane ogulite i narežite na kolutove. Posložite ih preko sloja karamele.
4. Korak Kremni sloj: U posebnoj posudi istucite vrhnje s BAM pastom od vanilije dok ne postane svijetlo i pjenasto. Zatim ravnomjerno rasporedite kremu preko banana.
5. Korak Ukrašavanje i hlađenje: Po vrhu pospite naribanu čokoladu ili kakao prah. Stavite pitu u hladnjak na najmanje 3 sata da se sastojci dobro sjedine.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual