
Sastojci:
- 200 g BAM tamne čokolade
- 100 g BAM mliječne čokolade
- 250 g maslaca sobne temperature
- 400 g smeđeg šećera
- 4 velika jaja na sobnoj temperaturi
- 140 g višenamjenskog brašna
- 50 g BAM kakaa u prahu
- 200 g malina ili BAM preljev od malina
Upute za pripremu:
1
Zagrijte pećnicu na 160 ° C. Pladanj za pečenje 20 x 30 cm obložite papirom za pečenje. Čokoladu, maslac i šećer stavite u lonac i lagano otopite, povremeno promiješajte drvenom žlicom. Maknite sa štednjaka.
2
Umiješajte jaja, jedno po jedno, u otopljenu čokoladnu smjesu. Dodajte pomiješano brašno i kakao. Dodajte pola malina, promiješajte, a zatim dodajte ostatak malina.
3
Pecite oko 30 minuta. Pečene kolačiće ohladite i poslužite.