Sastojci:
- 200 g BAM tamne čokolade
- 100 g BAM mliječne čokolade
- 250 g maslaca sobne temperature
- 400 g smeđeg šećera
- 4 velika jaja na sobnoj temperaturi
- 140 g višenamjenskog brašna
- 50 g BAM kakaa u prahu
- 200 g malina ili BAM preljev od malina
Stvarno nam treba još jedan recept za brownie? Naravno, ovo je najbolji i najbrže pripremljeni desert. Najbolji dio je da vam gotovo ne treba mješalica, a napravljeni su u samo jednoj zdjeli! Ovaj put smo čokoladnom browniju pored tamne čokolade dodali i maline. Možete im dodati svježe maline, mogu se dodati i smrznute, ili ih svježe pečene namažite BAM preljevom od malina.
Kako čemo dobiti sjajni i hrskavi brownie? Tajna je u šećeru. Prvo raztopite maslac i polovicu čokolade. Zatim brzo umiješajte šećer dok je smjesa još topla. Umutite šećer u topli maslac i šečer če se tjekom pečenja dignuti na vrh tijesta stvarajući sjajni i napuknuti vrh.