Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Popust
  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
tamna cokolada 1 kg
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Tamna čokolada, 1 kg

(204 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
17,90€
15,22 €
s PDV

BAM Tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Kakao maslac, kakao i prava vanilija daju čokoladi pravi okus gorke čokolade. Zbog svoje univerzalnosti može se koristiti u pripremi svih recepata koji zahtijevaju tamnu čokoladu. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Više od 55,6 % kakaa

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.

BAM Tamna čokolada (1 kg) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Naše najveće pakiranje BAM tamne čokolade najprikladnije je kada vam je potrebna veća količina čokolade za pripremu raznih slastica, čokoladnih ukrasa, krema, preljeva, keksa ili drugih krema. Možete je imati i kod kuće ako rjeđe pripremate deserte, jer je pakirana u zgodnu ambalažu koja sprječava da čokolada nakon otvaranja izgubi pravi miris ili okus. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Sastojci

Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2297 kJ / 549 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,6 g)
  • Ugljikohidrati46,2 g
    Od toga šećer 43,5 g
  • Vlakna8,1 g
  • Bjelančevine5,1 g
  • Sol0,01 g

Predviđena isporuka:

09. 02. 2023 - 13. 02. 2023
  • Cijena poštarine:+ 3,31 €
  • Neto težina:1000 g
  • Dimenzije:31 cm x 21 cm x 5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladna torta s višnjama

Mogli bismo je nazvati i čokoladnom inačicom Schwarzwald torte. Sastoji se od biskvita od kakaa, nadjeva od višanja i blage, mekane kreme od tamne čokolade.

Preljev za torte s mliječnom ili tamnom čokoladom

Čokoladni preljiv za torte mješavina je čokolade i toplog slatkog vrhnja, najčešće u omjeru 1: 1. Preljev za torte, koji bi trebao biti gladak, svilenkast i sjajan, osnovni je dio svake slastičarske kuhinje. Priprema nije samo laka i brza, već je i njegova upotreba iznimno svestrana. Čokoladni preljev za tortu prikladan je za namakanje, na primjer, kod pripreme kokosovih kockica ili „čupavaca“, prikladan je kao namaz, glazura ili kao preljev. Mogućnosti korištenja su praktički beskrajne! Međutim, kako bi se čokoladni preljev lijepo i dramatično prelio preko vaše omiljene torte, pripremit ćemo ga slično čokoladnom ganacheu. Ovaj put ćemo za preljev koristiti mliječno i tamnu čokoladu. Preljev od tamne čokolade savršeno pristaje na tortu crna šumica, dok preljev od mliječne čokolade obožava kinder bueno tortu.

Krema za premazivanje torti ili ganache krema

Svi znamo da čak i jako dobri deserti izgledaju savršeno tek kad ih ukrasimo. Za ukrašavanje se upotrebljava i ganache krema. Možemo je pripremiti na više načina, a najvažnije je da se pri pripremi uvijek držiš istog postupka. Ovaj put, osim sastojaka, s tobom dijelim i nekoliko savjeta uz koje će ti ganache zasigurno uspjeti.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,99
( 204 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Super je, žmetnega okusa👌👌👌”

Natasa R., 09.01.2023

“Odlicna, slastna, enostavna uporaba”

Andreja B., 14.11.2022

“Najboljša temna čokolada za sladice, muffine ipd., ali pa samostojno kot prigrizek :)”

Andreja B., 05.11.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 25.10.2022

“Najboljša čokolada na trgu”

Maruša F., 21.10.2022

“”

, 22.09.2022

“”

, 20.09.2022

“”

, 20.09.2022

“Super!”

Jerka M., 07.09.2022

“Super je😘😘”

Denis I., 07.09.2022

“”

Tamara P., 29.08.2022

“Obožujem to čokolado, lepo se topi in res je enostavna za uporabo.Sladice so enkratne.”

Maksimilijana S., 09.08.2022

“Super.”

jasmina j., 27.05.2022

“Cista 5”

Petra G., 07.03.2022

“Odlična je zelo lepo se topi”

Mojca B., 25.09.2021

“Kakšen % kakava bi lahko bilo več. Sicer je pa okus čokolade zelo ok.”

Igor P., 21.05.2021

“na”

Valentina N., 13.04.2021

“Odlično”

Doroteja V., 25.12.2020

“Zelo dobra čokolada, pripravljena torta je bila super, je zelo kremasta tako da želatina v kremi ni bila potrebna :) ”

klavdija z., 23.12.2020

“Čokolada se zelo dobro topi, tekstura enakomerna, fina brez mehurčkov. Lepo mazljiva, enostavna za oblikovanje čokoladnih okraskov. V ustih se nežno raztopi in pusti poln okus.”

Martina H., 12.11.2020

“5vse cokolade so zelo dobre5”

Marija G., 27.09.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual