Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • NajprodavanijiNajprodavaniji
  • Bez glutenaBez glutena
  • VeganVegan
tamna cokolada 1 kg
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Tamna čokolada, 1 kg

(259 Ocjena)
Nema na zalihi
17,90 €
s PDV

BAM Tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Kakao maslac, kakao i prava vanilija daju čokoladi pravi okus gorke čokolade. Zbog svoje univerzalnosti može se koristiti u pripremi svih recepata koji zahtijevaju tamnu čokoladu. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Je bez glutena.

Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Jednostavno za upotrebu

Više od 55,6 % kakaa

Više od 55,6 % kakaa

Porijeklo: Njemačka

Porijeklo: Njemačka

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.

BAM Tamna čokolada (1 kg) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Naše najveće pakiranje BAM tamne čokolade najprikladnije je kada vam je potrebna veća količina čokolade za pripremu raznih slastica, čokoladnih ukrasa, krema, preljeva, keksa ili drugih krema. Možete je imati i kod kuće ako rjeđe pripremate deserte, jer je pakirana u zgodnu ambalažu koja sprječava da čokolada nakon otvaranja izgubi pravi miris ili okus. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Sastojci

Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2297 kJ / 549 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,6 g)
  • Ugljikohidrati46,2 g
    Od toga šećer 43,5 g
  • Vlakna8,1 g
  • Bjelančevine5,1 g
  • Sol0,01 g
  • Neto težina:1000 g
  • Dimenzije:31 cm x 21 cm x 5 cm
MOJA ČOKOLADA d.o.o.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Torta od tri vrste čokolade

Što je bolje od čokolade? Tri vrste čokolade. Torta se sastoji od tankog sloja biskvita i tri nježne kreme iz kolekcije BAM čokolada: tamne, mliječne i bijele. Istina, na prvi pogled se čini kao jako puno čokolade, ali recept sam sastavila po svom ukusu i prilagodila količine tako da torta ne bude preslatka. Ako želite slađu tortu, malo povećajte količinu čokolade. Možete se zasladiti i BAM čokoladnom tortom. Količine u receptu su dovoljne za 8 komada pečenih u kalupu za torte promjera 18 cm.

Čokoladna torta s višnjama

Mogli bismo je nazvati i čokoladnom inačicom Schwarzwald torte. Sastoji se od biskvita od kakaa, nadjeva od višanja i blage, mekane kreme od tamne čokolade.

Pita s mousseom od čokolade

Pita s mousseom od čokolade tako je čokoladna, tako prozračna, tako bogata, tako kremasta. Pita s mousseom od čokolade apsolutno je savršena i nevjerojatno jednostavna za napraviti! Nadjev za čokoladnu pitu sastoji se od samo nekoliko osnovnih sastojaka: čokolade, marshmallow bombona, maslaca, mlijeka, vrhnja, paste od vanilije, a za podlogu se upotrebljavaju Oreo keksi.

Čokoladne kuglice na štapiću

Kako pripremiti čokoladne kuglice na štapiću? Vrlo lako! Priprema je potpuno jednostavna: čokoladna torta + čokoladna glazura + slatka dekoracija = najbolje čokoladne kuglice na štapiću! 

Torta od tri vrste čokolade s bananama

Torta od tri vrste čokolade s bananama oduševit će obožavatelje banana, ali i one koji više vole sve druge vrste voća. Tri sloja čokoladne torte puna su okusa, tako da jedete tortu koja ima okus čokolade, no okus čokolade nije toliko intenzivan da se ne osjete banane. Upamtite, prava ravnoteža sastojaka stvara ukusne slastice!

Čokoladna torta bez pečenja

Ovo može postati vaš novi najbolji recept za čokoladnu tortu bez pečenja. Sa super vlažnom i mekom unutrašnjošću, a u isto vrijeme laganom teksturom i jednostavnom pripremom, spašava vas u mnogim situacijama: bilo da se radi o nenajavljenom posjetu ili zadovoljava želju za slatkim, a da pritom ne potrošite gotovo pola dana, gdje vas na kraju čeka brdo prljavog posuđa. Sastojci također olakšavaju pripremu, jer se čokoladni kolač bez pečenja priprema od samo šest sastojaka.

Preljev za torte s mliječnom ili tamnom čokoladom

Čokoladni preljiv za torte mješavina je čokolade i toplog slatkog vrhnja, najčešće u omjeru 1: 1. Preljev za torte, koji bi trebao biti gladak, svilenkast i sjajan, osnovni je dio svake slastičarske kuhinje. Priprema nije samo laka i brza, već je i njegova upotreba iznimno svestrana. Čokoladni preljev za tortu prikladan je za namakanje, na primjer, kod pripreme kokosovih kockica ili „čupavaca“, prikladan je kao namaz, glazura ili kao preljev. Mogućnosti korištenja su praktički beskrajne! Međutim, kako bi se čokoladni preljev lijepo i dramatično prelio preko vaše omiljene torte, pripremit ćemo ga slično čokoladnom ganacheu. Ovaj put ćemo za preljev koristiti mliječno i tamnu čokoladu. Preljev od tamne čokolade savršeno pristaje na tortu crna šumica, dok preljev od mliječne čokolade obožava kinder bueno tortu.

Krema za premazivanje torti ili ganache krema

Svi znamo da čak i jako dobri deserti izgledaju savršeno tek kad ih ukrasimo. Za ukrašavanje se upotrebljava i ganache krema. Možemo je pripremiti na više načina, a najvažnije je da se pri pripremi uvijek držiš istog postupka. Ovaj put, osim sastojaka, s tobom dijelim i nekoliko savjeta uz koje će ti ganache zasigurno uspjeti.

Browniji sa slanom karamelom

Kako zvuči recept za domaće brownije s keksima, preljevom od slane karamele, posuti svježe mljevenom morskom soli? Raskošan okus razmazit će tvoje nepce, a sama priprema nije toliko zahtjevna koliko zvuči. Ovaj put nećemo dodavati slani preljev od karamele u sam biskvit, već ćemo pečene brownieje preliti kremom koja ima teksturu preljeva. Kad se izreže na komade, preljev će se nježno razliti po rubovima, što će browniejima dati poseban okus.

Cake pops recept za tortice na štapiću

Sve popularnije tortice na štapiću ili cake pops prikladne su za sve prigode, a u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenile su, pa čak i zamijenile, klasičnu tortu. Pripremila sam recept za tortice s biskvitom od vanilije, a izvrsnu aromu vanilije daje BAM pasta od vanilije. Ako se ove poznate tortice bojiš pripremiti jer misliš da nećeš moći oblikovati savršenu kuglicu, tvojim je brigama došao kraj. Kuglice je najlakše oblikovati kad se biskvit ohladi. Tada će masa biti podatnija te će se lakše oblikovati. Ako te uz to brine da će masa biti preteška te će kuglica pasti sa štapića, otkrit ću ti još jedan trik. Štapić namoči u rastopljenu čokoladu, a zatim na njega natakni kuglicu. Čokolada će osigurati da tvoja savršeno oblikovana kuglica ostane na mjestu.

Čokoladna torta s ciklom

Recept za pripremu čokoladne torte s ciklom. Kako pripremiti odličnu čokoladnu tortu? Torta je i za najveće čokoholike, gdje se u dobitnoj kombinaciji prepliće bogat okus čokolade te lagana tekstura cikle. U receptu smo koristili BAM tamnu čokoladu.

Veganske rum kuglice bez glutena

Jeste li i vi jedni od onih koji kada ugledaju rum kuglice naprosto si ne mogu pomoći? Voljeli biste ih češće jesti, ali ne možete si to dopustiti? Predstavljamo vam recept za veganske rum kuglice koje ćete moći jesti bez bilo kakve grižnje savjesti.

Slasna domaća Ferrero torta

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

Vegansko čokoladno pecivo bez glutena

Dolaze vam gosti koji izbjegavaju namirnice životinjskog porijekla i gluten, ili izbjegavate ovo i sami? Predstavljamo vam jednostavan recept za čokoladne trufflese od samo 2 sastojka od kojih ćete i vi vaši gosti polizati prste!

Nanaimo čokoladne šnite

Čokoladne šnite jedne su od najomiljenijih slastica u Sloveniji. A zato što postoji jako puno različitih varijanti recepta za ovu slasticu, čokoladne šnite razlikuju se od kuhinje do kuhinje. Mi vam ovoga puta predstavljamo kanadsku varijantu – Nanaimo čokoladne šnite.

3 razloga zašto je domaća topla čokolada tako omiljena

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

Kako uz malo truda pripremiti savršeni čokoladni mousse

Čokoladni mousse je jedna od onih vrsta slastica koje su vrlo jednostavne za pripremu, ali zbog toga ništa manje božanstvenog okusa. Osim toga u vrućim ljetnim danima ugodno će vas ohladiti i zadovoljiti vaše osjetilo okusa.

Naj vas v vročih poletnih dneh osveži kraljica čokolade!

Ne sumnjamo da se svim ljubiteljima čokolade prikrao osmijeh na lice kad su vidjeli ovaj naslov. Ako u vama ima barem malo čokoholičara, ova čokoladna torta će vas zasigurno oduševiti!

Čokoladna delicija kojoj nećete moći odoljeti!

Čokoladna torta bez brašna – slastica koju ćete pojesti bez imalo grižnje savjesti!

Čokoladna torta bez brašna izvrstan je desert za sve čokoholičare koji izbjegavaju brašno zbog zdravstvenih problema, ili pak samo zato jer svjesno paze na unos ugljikohidrata u svoje tijelo.

Recept: Čokoladni trufflesi s punjenjem od limete

BAM bijela čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je mliječnog okusa. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Čokoladni trufflesi sa šampanjcem

Recept za kremaste čokoladne trufflese s dodatkom šampanjca koji će obogatiti okus čokolade.

Trufflesi s bijelom i tamnom čokoladom

Recept za slatke čokoladne trufflese s tamnom i bijelom čokoladom koje čine super ukusnu kombinaciju.

Recept: Čokoladni trufflesi s bučinim punjenjem

Čokoladni trufflesi Keksić

Recept za malo drugačije čokoladne trufflese s okusom keksa.

Klasični čokoladni trufflesi

Odličan i jednostavan recept za klasične čokoladne trufflese.

Recept: Čokoladni Cupcakes s cheesecake punjenjem

Odlična čokoladna torta

Odličan i jednostavan recept za Tanjinu čokoladnu tortu.

Čokoladni išleri

Super recept za odlične čokoladne išlere. Provjereno odlični!

Mini čokoladne tortice punjene pariškom kremom i višnjama

Jednostavano fantastičan recept za vrhunske mini čokoladne tortice!

Čokoladna torta

Jednostavan recept za odličnu čokoladnu tortu.

Čokoladna pita s alkoholom

Nezahtjevan recept za jednostavnu čokoladnu pitu koja će sigurno oduševiti sve ljubitelje čokolade. Možete napraviti pitu od osam dijelova prema donjem receptu za čokoladnu pitu.

Čokoladna torta sa sirom

Odličan recept za čokoladnu tortu sa sirom. BAM Mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele.

Čokoladna torta s buttermilkom

Odličan recept za najcrniju čokoladnu tortu s buttermilkom (recept iz Amerike) s BAM kakao prahom.

Čokoladna rolada

Recept za čokoladnu roladu koja zahtijeva malo više kuharskih spretnosti.

Čokoladna pita

Recept za prhku pitu s čokoladnim nadjevom s BAM kakao prahom.

Čokoladni nabujak s kavom

BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica. Recept za svojevrsni čokoladni nabujak s okusom kave.

Čokoladna jaja malo drugačije

Recept posebno primjeren za uskršnje blagdansko vrijeme. No čokoladna jaja i inače su dobra poslastica.

Čokoladne kukuruzne pahuljice, online trgovina Moja čokolada

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.

Čokoladni keksi sa solnim cvijetom

BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica. Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".

Čokolada s metvicom

BAM tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu.

Kruške s čokoladnim preljevom

Recept za kruške s čokoladom. Ili čokoladu s kruškama – po želji.

Čokolada s rižom

BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut s barem 35,1% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj, kremastoj mliječnoj čokoladi s daškom karamele. Recept za odličnu domaću čokoladu od riže.

Čokoladni sorbet

Čokoladna torta s pistacijima

Namaz od pistacije by Mojačokolada.si impresionirat će sve ljubitelje pistacija jer je izrazito kvarcni i ima pravi okus pistacija. Sadrži najmanje 50% pistacija fino mljevenih u pistacio paste, što stvara čudesno nježnu i kremastu osnovu za ovaj namaz.

Čokoladna torta s bademima

BAM Tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija.

Ledena torta od čokolade i vanilije

Recept za ledenu tortu od vanilije i čokolade.

Klasična sočna čokoladna torta

Recept za jednostavnu čokoladnu tortu.

Sacher torta

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama. Ovaj put tamna čokolada u receptu za tradicionalnu sacher tortu.

Prevrnute čokoladne tortice

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.

Čokoladni bomboni

BAM mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Čokoladni keksi s lješnjacima

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.

Čokoladni kamenčići

Rece

Čokoladni sufle

Čokoladni kolač s jogurtom

BAM kakao u prahu je belgijski proizvod. Vrhunske je kvalitete, 100 % čist i bez dodataka. Proizveden je od izabranih zrna kakaa najbolje kvalitete. Kakao je tople, crveno-smeđe boje i obavezan dodatak za pripremu različitih čokoladnih slastica. Odlično se iskazao i za dekoracije.

Čokoladne piramide

Čokoladni mišići

BAM bijeli čokoladni crispy oduševljava okusom i sjajem koji podsjeća na prave bisere. Sitne, sjajne kuglice napravljene su od bijele čokolade i hrskavog keksa koji se skriva unutar kuglice. Lijepog su izgleda i slasticama daju dašak vrckavosti. Možemo ih koristiti za dekoraciju torti i slastica u čašama. Neophodne su i za dekoraciju sladoleda. BAM čokolada namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".

Čokoladni browniesi

Čokoladne "browniji" boje su potpuno jednostavni za pripremu, rijetko se sjeckaju. Također imaju sjajan ukus, a malo ljudi ih ne voli. Za vas smo pripremili recept pomoću kojeg možete pripremiti čak 16 čokoladnih kolača. Oduševit će vas intenzivan okus tamne čokolade.

Cheesecake, jednostavna slastica, koja će te impresionirati

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual