BAM Tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Kakao maslac, kakao i prava vanilija daju čokoladi pravi okus gorke čokolade. Zbog svoje univerzalnosti može se koristiti u pripremi svih recepata koji zahtijevaju tamnu čokoladu. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Je bez glutena.
Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.
BAM Tamna čokolada (1 kg) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Naše najveće pakiranje BAM tamne čokolade najprikladnije je kada vam je potrebna veća količina čokolade za pripremu raznih slastica, čokoladnih ukrasa, krema, preljeva, keksa ili drugih krema. Možete je imati i kod kuće ako rjeđe pripremate deserte, jer je pakirana u zgodnu ambalažu koja sprječava da čokolada nakon otvaranja izgubi pravi miris ili okus. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.