BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna torta sa sirom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7
cokoladna torta sa sirom

Odličan recept za čokoladnu tortu sa sirom. BAM Mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladna torta sa sirom

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7

Sastojci:

  • 400 g mljevenih lako probavljivih keksa
  • 75 g maslaca

Upute za pripremu:

1. Korak Za pripremu tijesta samelji 400g mljevenih lako probavljivih keksa i dodaj 75g topljenog maslaca. Sve fino promiješaj i pritisni na dno torte.
2. Korak Za nadjev 800g punomasnog svježeg sira (pasiranog) pomiješaj sa 4 pune žlice šećera u prahu.
3. Korak Iznad pare rastopimo 100g tamne čokolade i 300g mliječne čokolade. Sve zajedno malo ohladimo, ¼ čokolade sačuvamo za kasnije.
4. Korak ¾ čokolade stavimo u samostojeći mikser i žlicom postepeno dodajemo svježi sir tako da se ne naprave grudice. Ovu smjesu čokolade i svježeg sira nanesemo na podlogu od keksa i stavimo u hladnjak na nekoliko sati.
5. Korak Za preljev ¼ rastopljene čokolade prelijemo preko stvrdnutog svježeg sira.
6. Korak 100g bijele čokolade rastopimo i ucrtamo vodoravne crte, uzmemo čačkalicu i pod pravim kutom preko bijelih crta lagano povučemo čačkalicom da dobijemo šahovnicu.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual