Sastojci:
sastojci za biskvit
- 400 g mljevenih lako probavljivih keksa
- 75 g maslaca
sastojci za kremu
- 800 g punomasnog svježeg sira
- 4 žlice šećera u prahu
- 100 g tamne čokolade
- 300 g mliječne čokolade
Odličan recept za čokoladnu tortu sa sirom. BAM Mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele.