Osnovni slastičarski paket BAM proizvoda sadržava paket BAM čokolada i BAM pastu od vanilije izrađenu od pravog ekstrakta burbonske vanilije. BAM bijela čokolada ljubazno prihvaća BAM mliječnu i BAM tamnu čokoladu u svoje društvo. Osnovni paket sadržava sve potrebne proizvode za pečenje koji će vam olakšati pripremu jednostavnih slastica poput palačinki, biskvita, krema, ganachea i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Proizvodi u paketu NE SADRŽAVAJU gluten.
Inspiracija za slastičarski paket bio je internetski tečaj "Osnove slastičarstva", možete ga pronaći OVDJE.
Marka BAM stvorena je s ciljem približavanja vrhunskih čokolada i ostalih proizvoda za pečenje domaćim kućanstvima. Pažljivo odabrana linija visokokvalitetnih proizvoda za pripremu slastica do sada je bila dostupna samo vrhunskim slastičarima, a sada i vi možete stvarati s njima. Postanite majstor slastica s nama!
Osnovni slastičarski paket sadržava BAM pastu od vanilije koja će vas oduševiti bogatim okusom i pravom aromom. U pastu su dodane sjemenke vanilije, koje će izgled panna cotte, creme brulee-a, kreme od jaja ili sladoleda od vanilije učiniti još privlačnijim. BAM bijeloj čokoladi pridružuju se BAM tamna čokolada i BAM mliječna čokolada. Osim svoje univerzalnosti, čokolade skrivaju još jednu veliku prednost, a to je da su oblikovane u manje kapljice koje omogućuju brže i ravnomjernije topljenje. Prikladne su i za sve vrste slastica kao što su biskviti, kreme, moussevi, ganachei, sladoledi i ostale čokoladne kremaste strukture.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim domaćim početnicima, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati šlag na tortu.
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
BAM Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a proizvod ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanju u hladnjaku.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.
“Bam čokolade so izvrstne za torte in slaščice.”
“Bam chocolates are excellent for cakes and confectionery.”
“Super 👍”
“”
“zelo uporabno, vse dobiš na enem mestu, super”
“very useful, you get everything in one place, great”
“Super čokolada, res vrhunski izdelki😊”
“Great chocolate, really top quality products😊”
“Odlično!”
“
Great!
“še nisem preizkusila”
“I haven't tried it yet”
“Zelo zadovoljna 👍”
“”
“Super zadeva, sploh za tri barvne torte! Hvala”
“”
“odlično”
“”
“5”
“”
“Odlično!”
“”
“Super paket.”
“”
“Odlično, kot vedno....”
“”
“Zelo dobra čokolada za ganasche, kreme in tudi kar tako za jest :-)”
“”
“/”
“”
“5”
“”
“Super, mi je. ”
“”
“Najboljša in najbolj kvalitetna čokolada”
“”
“Dobri in svetovni okusi obožujem vašo čokolado”
“”
“Super paket za začetnike”
“”
“Odlični izdelki, z veseljem bom ustvarjala”
“”
“zadovoljna”
“”
“odlično”
“”
“Dano kot darilo. ”
“”
“Odlično”
“”
“Odličen izbor”
“”
“Ta paket je vse kar potrebujem na zalogi za izdelavo odličnih sladic. ”
“”
“Super!”
“”
“njami”
“”
“Zelo priporocam za izdelavo krem ”
“”
“Super ”
“”
“Super komplet. Same dobrote. Jih je potrebno skriti, da počakajo za pečenje.😀”
“”
“Izdelek je res vrhunski”
“”
“odlično ”
“”
“5”
“”
“Najboljše čokolade za domačo uporabo v slaščičarstvu.”
“”