Osnovni slastičarski paket BAM proizvoda sadržava paket BAM čokolada i BAM pastu od vanilije izrađenu od pravog ekstrakta burbonske vanilije. BAM bijela čokolada ljubazno prihvaća BAM mliječnu i BAM tamnu čokoladu u svoje društvo. Osnovni paket sadržava sve potrebne proizvode za pečenje koji će vam olakšati pripremu jednostavnih slastica poput palačinki, biskvita, krema, ganachea i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Proizvodi u paketu NE SADRŽAVAJU gluten.
Inspiracija za slastičarski paket bio je internetski tečaj "Osnove slastičarstva", možete ga pronaći OVDJE.
Marka BAM stvorena je s ciljem približavanja vrhunskih čokolada i ostalih proizvoda za pečenje domaćim kućanstvima. Pažljivo odabrana linija visokokvalitetnih proizvoda za pripremu slastica do sada je bila dostupna samo vrhunskim slastičarima, a sada i vi možete stvarati s njima. Postanite majstor slastica s nama!
Osnovni slastičarski paket sadržava BAM pastu od vanilije koja će vas oduševiti bogatim okusom i pravom aromom. U pastu su dodane sjemenke vanilije, koje će izgled panna cotte, creme brulee-a, kreme od jaja ili sladoleda od vanilije učiniti još privlačnijim. BAM bijeloj čokoladi pridružuju se BAM tamna čokolada i BAM mliječna čokolada. Osim svoje univerzalnosti, čokolade skrivaju još jednu veliku prednost, a to je da su oblikovane u manje kapljice koje omogućuju brže i ravnomjernije topljenje. Prikladne su i za sve vrste slastica kao što su biskviti, kreme, moussevi, ganachei, sladoledi i ostale čokoladne kremaste strukture.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim domaćim početnicima, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati šlag na tortu.
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
BAM Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a proizvod ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanju u hladnjaku.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.